To je to što me zanima!

Tata Šarić: 'Moj sin Dario sad je spreman za odlazak u NBA'

Ove sezone u Efesu igra jako dobro. Bojao sam se da će igrati slabije nego prošle sezone, no bori se i pokazuje da je materijal za NBA, rekao je Predrag Šarić
Vidi originalni članak

Vjerujem da nakon ove sezone Dario treba otići u NBA. Spreman je igrati za Philadelphiju. Dobit će minutažu i priliku da se razvije u velikog igrača, istaknuo je Predrag Šarić, otac naše košarkaške zvijezde iz Anadolou Efesa.

Dario s turskom momčadi u četvrtak gostuje u Draženovu domu kod Cedevite. Svojih velikih rivala dok je igrao za Cibonu.

- Vjerujem da će Dario dobiti ovacije dvorane. Znam, Efes igra protiv Cedevite, no moj sin je napravio velike stvari s Cibonom i svaki košarkaški zaljubljenik zna da Dario zaslužuje pljesak - kaže Šarić stariji.

Cijela obitelj će doći na utakmicu. Na put iz Šibenika krenut će u srijedu.

- Nadam se da ćemo, nakon što slete u Zagreb, uspjeti popiti kavu. Ove sezone Dario u Efesu igra jako dobro, ima odličnu minutažu. Bojao sam se da će igrati slabije nego prošle sezone, no bori se i pokazuje da je materijal za NBA - kaže Darijev otac, kojeg malo plaši i nestabilna politička situacija u svijetu.

- Nije nam svejedno zbog svega što se događa, odnosi sa Rusijiom, terorizam. Otac sam i naravno da sam zabrinut za sina koji živi i igra u Istanbulu. On je u mirnijem kvartu, nije tamo gdje se okuplja velik broj ljudi, pa vjerujem kako je zbog toga sigurniji - istaknuo je Šarić stariji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • drakula1985 02.12.2015.

    za razliku od glumca hezonje saric bar igra odbranu i trudi se daje svoj maksimum!

  • DraganAmbroz 02.12.2015.

    Bolji je definitivno od ciglara Noela.

  • strmi007 02.12.2015.

    Tako je

Komentiraj...
Vidi sve komentare