To je to što me zanima!

Talijanski junak u svom filmu: 'Zašto nisam slavio kada smo pobijedili? Ništa nisam razumio'

Bio sam razočaran nakon što je Jorginho promašio i pomislio sam da smo izgubili, ali morao sam nastaviti. Sada, zbog VAR-a, uvijek moraš paziti na noge jer ne smiješ biti ispred gol-crte, rekao je Donnarumma
Vidi originalni članak

Reprezentacija Italije pobijedila je Englesku 4-3 (1-1) u finalu ovogodišnjeg Europskog prvenstva nakon boljeg izvođenja penala.

POGLEDAJTE VIDEO: Engleski navijači probili osiguranje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najveći junak za Talijane bio je mladi golman Gianluigi Donnarumma koji je obranio dva udarca s bijele točke, a nakon onog posljednjeg nije bio svjestan što se dogodilo. 

Posljednji penal za Englesku pucao je 19-godišnji Bukayo Saka, pritisak je bio ogroman i na njegovu žalost nije uspio zabiti. Donnarumma je obranio njegov udarac, ali umjesto da je krenuo slaviti, talijanski golman hladno je odšetao. 

U zagrljaj su mu dotrčali suigrači nakon čega je Donnarumma shvatio da su postali europski prvaci. 

- Nisam slavio jer nisam skužio da smo pobijedili. Bio sam razočaran nakon što je Jorginho promašio i pomislio sam da smo izgubili, ali morao sam nastaviti. Sada, zbog VAR-a, uvijek moraš paziti na noge jer ne smiješ biti ispred gol-crte. Zato sam se okrenuo prema sucu da provjerim je li sve u redu nakon obrane. Onda sam vidio suigrače da trče prema meni i tad je sve počelo. Nisam ništa razumio - kazao je talijanski golman koji nije bio svjestan da je njegova obrana u petoj seriji bila dovoljna da Italija osvoji naslov. 

BIVŠI SUIGRAČI Donnarumma najbolji igrač na Euru: Ibra čestitao u svom stilu

Donnarumma je proglašen i najboljim igračem Eura 2020 čime je postao prvi golman kojemu je to uspjelo nakon Petera Schmeichela. Danski golman ovom se titulom okrunio 1992. kada su Danci bili prvaci Europe. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Palmanova 13.07.2021.

    cekao je da svi skoce na njega ,da vidi ko ce prvi.normalno,tako bi mozda i ja slavio

  • Linz 13.07.2021.

    Klasični primjer jednog foliranta , čuj to ..........ništa nije razumio !!!

  • vedii888 13.07.2021.

    Dobar Golman

Komentiraj...
Vidi sve komentare