To je to što me zanima!

Talijanski insajder: Prvoligaš sa 'čizme' želi dovesti Perišića!

Silvio Berlusconi je vlasnik Monze, Adriano Galliani sportski direktor, a Alessandro Nesta trener, tako da bi u Monzi Perišić surađivao s vrlo poznatim imenima u svijetu nogometa
Vidi originalni članak

Ivan Perišić (35) još uvijek čeka na novi angažman nakon raskida ugovora s Hajdukom, a jedan od glavnih favorita za njegovo dovođenje je talijanski prvoligaš Monza, potvrdio je insajder Nicolo Schira. Drugi zainteresirani klub iz Serie A je Como.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Monza među slobodnim igračima traži za Alessandra Nestu krilnog beka. Adriano Galliani sanja o Ivanu Perišiću, ali još ga nije uspio dovesti. Još jedna opcija je Antonio Candreva, a postoje još dva igrača koja bi mogla doći na to mjesto - napisao je Schira na svom X profilu. 

Silvio Berlusconi je vlasnik Monze, Adriano Galliani sportski direktor, a Alessandro Nesta trener, tako da bi u tom talijanskom prvoligašu Perišić surađivao s vrlo poznatim nogometnim čelnicima. U tri kola Monza je osvojila samo dva boda i nalazi se na 17. mjestu Serie A. 

Perišiću ne bi bilo prvi put da igra u Italiji jer je za Inter iz Milana igrao u razdoblju od 2015. do 2022., izuzev jedne sezone posudbe u Bayernu. Za giganta s Giuseppe Meazze nastupio je 254 puta i zabio 55 golova, uz 49 asistencija. 

Perišićeva priča u Hajduku nije slavno završila, ali čini se da neće još dugo biti bez kluba. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 136 utakmica i zabio 33 gola, a Zlatko Dalić rekao je nakon zadnje reprezentativne akcije da je Perja u iznenađujuće dobrom stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • the.king 15.09.2024.

    ili u Lille

  • Palmanova 15.09.2024.

    Silvio Berlusconi je vlasnik Monze???????????!!!!!!!!!!BERLUSCONI je UMRO prije 1 GODINU DANA i tri mjeseca.ovo je vrh ovog portala!

  • purgersirokibrijeg 15.09.2024.

    Ma neće njega nitko više,plaćeni članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare