To je to što me zanima!

Talijanska tenisačica potezom sve šokirala! 'Nisam bježala od zakona, a tenis mi je dosadio'

Godinama sam htjela odustati od tenisa, ali više nisam mogla izdržati mentalne i fizičke napore koje donose putovanja i turniri.
Vidi originalni članak

Misteriozni slučaj tenisačice Camile Giorgi (32) dobio je nastavak. Slavna Talijanka ove je godine iznenada, bez bilo kakve potvrde i objave, prekinula tenisku karijeru i nestala s WTA Toura. Talijanski mediji čak su izvjestili kako je Giorgi bježala od zakona zbog mutnjih radnji s COVID potvrdama, a navodno je izbjegavala i plaćanje poreza te ukrala namještaj.

Giorgi je bila poznato lice na WTA Touru, nastupala je na svim Grand slam turnirima, a 2018. je igrala četvrtfinale Wimbledona. Najbolji ranking karijere ostaje joj 26. mjesto, također iz 2018. godine, dok je na Olimpijskim igrama u Tokiju ispala u četvrtfinalu. Posljednji je put bila na terenu u ožujku na Masters turniru u Miamiju. Izgubila je od prve tenisačice svijeta Ige Swiatek

Talijanka je odlučila stati na kraj glasinama i u nedjelju je gostovala u talijanskoj emisiji Verissimo.

- Nikad nisam bježala! Smijala sam se glasinama iz novina. Italiju nisam napustila kako bih izbjegla plaćanje poreza. Možda je problem što ne pričam puno. Moj odvjetnik stvorio mi je puno problema za koje nisam ni znala dok te sumnje nisu postale javne. Moja obitelj nije bila svijesna situacije, savjetovali su me drugi ljudi čiji je to bio posao.

Otkrila je kako se zasitila tenisa i kako se godinama htjela ostaviti reketa.

- Godinama sam htjela odustati od tenisa. Često bih znala uzeti višemjesečnu pauzu, ali više nisam mogla izdržati mentalne i fizičke napore koje donose putovanja i turniri. Živjela sam tri godine u Miamiju, sada sam se tamo trajno preselila. Roditelji mi žive u Kaliforniji.

Giorgi je u Italiji živjela u iznajmljenoj kući, a najmodavac ju je optužio za krađu namještaja. 

- Nismo ukrali namještaj, kuća je bila bez namještaja. Najamninu smo stalno plaćali, te optužbe su šokantne i smiješne - komentirala je pa se osvrnula na skandal s COVID potvrdama.

- U studenom će biti sudsko saslušanje oko toga. Vrlo sam iznenađena, vjerovala sam toj doktorici. Ubrizgala mi je injekciju i odobrila COVID potvrdu. Kasnije sam saznala kako to nije bilo cjepivo za koronavirus, pa sam se onda cijepila kako spada. 

Tenis joj uopće ne nedostaje. Rekla je kako i dalje igra rekreativno, ali kako više nema volje za pakiranjem stvari za turnire svakog tjedna. A pronašla je i ljubav...

- Vjerujem u ljubav, a sada imam nekoga. Nije Talijan, već Amerikanac i jako sam sretna. Naša je veza predivna u svakom pogledu. Puno putujemo i živimo svaki dan - rekla je, a ime svojeg dragog sačuvala je za sebe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • abcba 07.10.2024.

    Kamilica nasa

  • __Che__ 07.10.2024.

    a sad onlyfans

Komentiraj...
Vidi sve komentare