To je to što me zanima!

Talijani strahuju, šok za Zvezdu! Delijama zabranjen pristup, ne smiju na utakmice Lige prvaka

Talijanske vlasti smatraju da će huligani Crvene zvezde izazvati nerede kao što su to učinili prošle godine u veljači kada su se sukobili s huliganima Rome zbog prijateljstva s Bad Blue Boysima
Vidi originalni članak

Delije su u četvrtak napale navijača Benfice koji je Beogradom šetao s obilježjima Hajduka, točnije u majici Torcide i No Name Boysa. Crvena zvezda je igrala susret Lige prvaka protiv portugalskog velikana, a kako su Hajduk i Benfica bratski klubovi, a njihovi navijači vrlo bliski, Delije su na susretu vrijeđale splitski klub i splitske navijače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski huligani su, potom, zbog grijeha iz prošlosti dobili zabranu dolaska na dvije utakmice Lige prvaka. Riječ je o susretima protiv Intera 1. listopada i Milana 11. prosinca kada Zvezda gostuje na Giuseppe Meazzi, odnosno San Siru.

Talijani zabranili dolazak Delijama

Talijanske vlasti strahuju da će huligani Crvene zvezde izazvati nerede kao što su to učinili prošle godine u veljači kada su se sukobili s huliganima Rome. Tada je jedan od povoda bilo prijateljstvo Rominih i Dinamovih navijača, a tijekom sukoba Delije su Rominim navijačima ukrali transparent kojeg su kasnije izvjesili na utakmici, a Romini su se "revanširali" na košarkaškoj utakmici Zvezde u Bologni.

Zvezda upozorava svoje navijače

- Crvena zvezda apelira na sve navijače da ne putuju na istaknute utakmice, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka vrijedi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim europskim zemljama - objavio je Zvezda nakon odluke talijanske policije i dodala:

- Talijanska policija zabranila je prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice je neophodna putovnica, a potom ime i prezime na karti i putovnici moraju biti identični prilikom ulaska na stadion. Crvena Zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao utjecati, te još jednom apelira na Zvezdaše da je ispoštuju.

Velik je to udarac za navijače Zvezde koji su u velikom broju planirali putovati u Milano. Prema procjenama, oko četiri tisuće Delija htjelo je doći na susrete protiv Intera i Milana, no pristup im je zabranjen.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pešekan ri 21.09.2024.

    Tako i treba zabranit srpskim huliganima pristup Europi!

  • Torente_1 ᅟ 21.09.2024.

    Kada je hajduk bio prvak hnl? Ne sjećaju se ni najstariji.

  • kakdjfojr 21.09.2024.

    Koji je dinamo na tablici? #9:2

Komentiraj...
Vidi sve komentare