To je to što me zanima!

Talijani: Perišić viđen u Milanu, s tribina prati svoj novi klub

Perišić je bez kluba otkako je raskinuo ugovor s Hajdukom i otišao s Poljuda uz dosta prašine. Viđen je u centru Milana, a željno ga iščekuje legenda talijanskog i svjetskog nogometa Alessandro Nesta
Vidi originalni članak

Ivan Perišić (35) tijekom nedjelje je viđen u centru Milana, javlja više talijanskih medija. Potom je otišao na susret Monze i Intera u 4. kolu Serie A, a na tribini stadiona Brianteo gleda svoj bivši i, prema svemu sudeći, svoj budući klub. Danas je tijekom dana talijanski novinar Nicolo Schira objavio da ga Adriano Galliani "sanja i da će sve učiniti da ga dovede u klub".

Perišić je bez kluba otkako je raskinuo ugovor s Hajdukom i otišao s Poljuda uz dosta prašine. Nakon njegova odlaska otkaz je dobio i sportski direktor Nikola Kalinić dok je trener Gennaro Gattuso javno rekao što se događalo, podržao Kalinića, razjasnio kakva je bila situacija s Perišićem kada je tek stigao u Hajduk...

Hrvatski reprezentativac, dakle, traži klub, a za njega su najveći interes pokazali Como i Monza. Potonji je u vlasništvu obitelji Berlusconi kojeg je pokojni talijanski premijer i dugogodišnji vlasnik i predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi kupio prije smrti. Sada ga vodio Adriano Galliani, njegova desna ruka iz najslavnijih dana 'rossonera'.

Trener Monze je slavni Alessandro Nesta i svi zajedno željno iščekuju dolazak Perišića. Talijani, dakle, javljaju da je Perišić na današnjoj utakmici svojeg budućeg kluba i da bi u narednim danima trebao pronaći novi angažman.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • komentator/Luka 15.09.2024.

    i ja sam viđen u zagrebu pa nebudem igrao za dinamo, znam biti i u varaždinu, šibeniku pa isto ne igram za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare