To je to što me zanima!

Talijani: Marko Pjaca u Interu, na liječničkom u ponedjeljak?

'Nerazzurri' su već i otprije poslovali s Dinamom, doveli su Kovačića i Brozovića čime su osnažili odnose s hrvatskim prvakom. Mediaset dalje navodi da će Pjaca već u ponedjeljak obaviti liječnički pregled
Vidi originalni članak

Talijanski mediji danas su izašli sa senzacionalnom pričom. Marko Pjaca neće ni u Milan ni u Napoli nego u Inter za 15 milijuna eura.

Krilni napadač Dinama tražena je 'roba' nakon sjajne prošle sezone i dobrih predstava na Euru, a proteklih tjedana ga se povezivalo s prelaskom u Milan. No kako sada stvari stoje, Pjaca će u redove gradskog rivala Intera kod Marcela Brozovića i Ivana Perišića.

'Nerazzurri' su već i prije poslovali s Dinamom, doveli su Matea Kovačića i Marcela Brozovića čime su osnažili odnose s hrvatskim prvakom. Talijani navode da će Pjaca već u ponedjeljak obaviti liječnički pregled.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Pobotchnick Leeyoobo 01.07.2016.

    hajduk na brzinu zaradi 15 milijuna eura. čim proda 45 milijuna jogurta. vidi se da u ajduka pametnije radu jerbo oni u jogurt nisu puno uložili, a luzeri iz dinama su puno uložili u pjacu. od litre mlika napraviš 15 jogurta i eto love. a oni pjaci uvik nešto plaćaju, daj mu dresova, daj mu kopačke, samo je ija i loka na račun dinama. a rezultat i igrači u baluna ionako nisu bitni, gleda se članstvo navijača, prodani jogurti i namazi, dišpet i vrhunski kmek.

  • bozzika 01.07.2016.

    Maminjo ovaj ti transfer treba probiti granice,neprihvacaj nista ispod 30 miliona,ako se puno losiji igraci od njega samo sto su englezi prodaju za 60 zasto njega prodat duplo jeftinije

  • kylianmbappe 01.07.2016.

    Jao ljudi vi odmah povjerujete šta ovi iz 24 sata napišu ,ovo je Marko Pjaca na svom profilu koji prati 40000 napisao:Nakon brojnih medijskih napisa u vezi "već dogovorenog mog prelaska u Inter" želim samo reći da to nije istina. Par dana sam na odmoru, a nakon toga se u nedjelju prikjučujem suigračima na pripremama GNK Dinamo Zagreb u Sloveniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare