To je to što me zanima!

Taj čovjek diše za nogomet! Perišić usred godišnjeg odmora stigao na trening Hajduka...

Ivan Perišić na odmoru je do 12. srpnja, ali to ga nije zaustavilo da dođe na Poljud i prati trening pod palicom Talijana Gennara Gattusa, koji računa na 'vatrenog' u kvalifikacijama za Europu
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka u petak su trenirali pred otvorenim tribinama na pomoćnom terenu Poljuda pred otprilike dvije tisuće navijača, koji su s oduševljenjem dočekali svoje najdraže nogometaše a pritom i poželjeli dobrodošlicu novom treneru Gennaru Gattusu (46). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijan će u ponedjeljak povesti Hajduk na pripreme u Sloveniju, a nada se kako će se njegovoj momčadi ubrzo priključiti Edin Džeko i Ivan Rakitić. Ili barem jedan od ove dvojice igrača koji su trenutačno glavne mete na Poljudu. I zbog njih dvojice jedno je ime pomalo palo u zaborav.

OTVORENI TRENING Kalinić i Bilić stišavaju euforiju, ali navijači su u ekstazi. Što će tek biti s Džekom i Rakitićem?!

Riječ je o Ivanu Perišiću (35), "vatrenom" koji je do kraja kolovoza pod ugovor s Hajdukom. Perija je donedavno bio u Njemačkoj s hrvatskom nogometnom reprezentacijom na Europskom prvenstvu, a nakon razočaravajućeg kraja u grupnoj fazi Perišić se pojavio na - Poljudu!

Iako se priključuje pripremama Hajduka tek 12. srpnja, Perišić je bio na pomoćnom travnjaku Poljuda i uživo pratio Gattusov trening. Navijači Hajduka ističu njegovu predanost prema klubu i smatraju kako je ovo možda pokazatelj kako planira ostati u klubu.

EUFORIJA U SPLITU VIDEO Gattuso s trupama došao na otvoreni trening, pogledajte vatrenu dobrodošlicu navijača!

Perišić je upijao znanje i želje novog trenera koji jedva čeka trenutak kada će mu se priključiti jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena i velika uzdanica za Hajdukove ambicije u sljedećoj sezoni. 

OTVORENA VRATA 'Hoćemo titulu!' Gattuso otvorio trening za navijače, oni mu pružili doček kojeg će pamtiti...

A još ostaje za vidjeti hoće li Perišić ostati u Splitu ili će se ipak okušati ponovno u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Dalmatinac1911th 01.07.2024.

    Doša Perki provjeriti oće li mu isplatiti lovu

  • 29.06.2024.

    Perišic uz Brozovica najgori na E.P.nek lovi poskoke po OMISU

  • Šaka šaka lakat 29.06.2024.

    Kako su jaki ovi fotelja navijači

Komentiraj...
Vidi sve komentare