To je to što me zanima!

Svlačionica Hajduka uz Gattusa i Kalinića: Uremović citirao Alkin hit i poslao znakovitu poruku

Filip Uremović odigrao je odličnu utakmicu na Maksimiru i uz Dominika Prpića stvorio neprobojni zid za Dinamove napadače. Nakon derbija indirektno se dotaknuo potresa u Hajduku
Vidi originalni članak

Hajduk je na Maksimir stigao potresen, u potpuno drugačijem raspoloženju od Dinama, no čudesno srušio najvećeg rivala i ponio pobjedu 1-0 u "vječnom derbiju" preuzevši vrh prvenstvene ljestvice. Gennaro Gattuso se pokazao taktičkim genijem i, onako talijanski, tvrdo i organizirano, ostavio Dinamo na "nuli". Hajduku je bio dovoljan klasan gol Marka Livaje.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Hajduk 0-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Protekli tjedan su Hajduk obilježili potresi, iznenadni otkaz sportskom direktoru Nikoli Kaliniću koji je potom sazvao konferenciju za medije i iznio svoju stranu priče. Zatim je predsjednik Hajduka Ivan Bilić reagirao i sazvao svoju, a sve je začinio trener Gennaro Gattuso nakon derbija podržavši Kalinića i rekavši da se s Bilićem nije čuo preko mjesec dana.

Svlačionica Hajduka je složna

Navijači su se pitali kome vjerovati, što je, ustvari, istina, a svlačionica splitskog kluba indirektno je podržala Kalinića i Gattusa što dovoljno govori o slozi koja vlada unutar momčadi unatoč peripetijama koje se događaju u vodstvu.

Filip Uremović odigrao je odličnu utakmicu na Maksimiru i uz Dominika Prpića stvorio neprobojni zid za Dinamove napadače. A nakon derbija poslao je znakovitu poruku.

Stoper je objavio fotografiju slavlja kod južne tribine s Torcidom i priložio pjesmu Alke Vuice. U objavi stoji Alkin najveći hit "Laži me", a što je Uremović htio poručiti daje se naslutiti.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • škorpion1980 14.09.2024.

    Vidim i Jela jučer više ne pljuje..

  • škorpion1980 14.09.2024.

    Di su oni šta su pljuvali po Rinu?

  • KEŠŠ 14.09.2024.

    Sve ovo će opstati do prvog poraza..a onda će tek biti svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare