To je to što me zanima!

Sve zamke Hajdukovog sustava upravljanja. Kako ga izigravaju i zašto navijači traže promjene

Sustav nadzora zamišljen je kao zaštita kluba od štetnih radnji Uprave, ali često se nažalost koristi za suptilno nametanje mišljenja i kadroviranje. Otkrivamo i što je spornu u putovanjima u Poljsku i Marbellu...
Vidi originalni članak

"Sportski direktor mora tražiti odobrenje predsjednika Uprave, predsjednik mora tražiti odobrenje Nadzornog odbora, procedura traje danima a u nogometnom svijetu se stvari odvijaju jako brzo i mi na koncu ispadamo smiješni pred managerima i igračima." U moru teških riječi i optužbi koji je izrekao bivši sportski direktor Nikola Kalinić pomalo u sjeni ostala je gornja konstatacija o tromosti Hajdukovih struktura upravljanja i odlučivanja, koje moraju poštovati pravila i ustroj propisan Zakonom o trgovačkim društvima zbog toga što je Hajduk ustrojen kao sportsko dioničko društvo. Pravila su mnogima teško shvatljiva, pa i prihvatljiva, ali su precizno definirana Statutom kluba i internim aktima te su kao takva obvezujuća.  

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • arow 16.09.2024.

    Kad ce mijenjati navijace

  • axl44 15.09.2024.

    dosadni ste, ebo vas taj mali propali klubić koji nikoga ne zanima 🤮

  • pipolino 15.09.2024.

    Nitko se ne smije buniti, kako ne bi imao problema on i njegova obitelj. Hajdukom upravlja strah od fantomske udruge Naš Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare