To je to što me zanima!

Svađa Portugalaca: Jose napao Ronalda, ovaj mu odgovorio...

Dva najslavnija Portugalca u ovom trenutku ne mogu se smisliti. Jose Mourinho zamjerio je Ronaldu skakanje uz klupu u finalu Europskog prvenstva, a Ronaldo mu je odmah odgovorio
Vidi originalni članak

Ronaldo je malo izgubio kontrolu. Nije donio ništa momčadi u završnim minutama finala Europskog prvenstva. Oni koji jesu bili su na terenu, a trener im je govorio što raditi, komentirao je Jose Mourinho Ronaldovo ponašanje uz klupu Portugala nakon što je morao izaći zbog ozljede u finalu Europskog prvenstva.

- On je bio previše emotivan, a to sigurno ne pridonosi momčadi i tome da im bude lakše - dodao je Jose.

Nije dugo trebalo čekati na Ronaldov odgovor. Prvo je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sa suigračima slavi naslov u majicama s natpisom 'jedan od 11 milijuna', što bi trebalo značiti da je europski naslov uspjeh svih Portugalaca. Dodao je i diskretnu poruku 'samo podsjetnik'.

U razgovoru za As bio je nešto oštriji.

- Respektirao sam sve trenere i pokušao naučiti od njih. A kao što se kaže u mojoj zemlji, ne pljujem u tanjur iz kojeg jedem.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • LegendKiller 07.08.2016.

    Ovaj Mourinho samo zna komentirati i prigovarati drugima a svoje probleme ne vidi. I da,sad naravno svi po običaju pljuju po Ronaldu, no da je Messi takvo što radio (a nije) svi bi ga veličali već kak voli repku ovo ono.Ronaldo se bar nije umirovio nakon promašenog penala samo ću to reć na kraju...

  • Orahova1 06.08.2016.

    Taj Morinho je jeda Gemini egocentrik sta on ima tu da komentarise ako treneru portugala to nesmeta ,nego on bi nekoga kritiziro i nesto pa makar i na guzicu progovorio.

  • proko 06.08.2016.

    kako bi rakao Balasevic : .....portugalce..ne volim

Komentiraj...
Vidi sve komentare