To je to što me zanima!

Šutalo ušutkao kritičare! 'Vođa obrane, zato ga je Ajax doveo!'

Naposljetku, malo pomalo, pokazuje se da Šutalo ipak nije promašaj kakvim su ga pokušali prikazati nizozemski mediji. "Protiv AEK-a je odigrao svoju najbolju utakmicu za Ajax", piše Voetbal International
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac koji je u ljetnom prijelaznom roku stigao iz Dinama u Ajax za 20 milijuna eura napokon opravdava očekivanja i uložen novac. Nakon silnih, pa možda čak i neopravdanih kritika, Josip Šutalo prometnuo se vođu obrane "kopljanika".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ajax se koliko-toliko stabilizirao, ima četiri uzastopne pobjede u prvenstvu, a jučerašnjom pobjedom nad AEK-om osigurao je europsko proljeće, doduše u Konferencijskoj ligi. Šutalo je odigrao svih 90 minuta i kao pravi lider vodio obranu "kopljanika".

RASPLET SITUACIJE Tko će na koga u Europskoj ligi i tko ide izravno u osminu finala?

Ušutkao je kritičare

"Josip Šutalo odigrao je protiv AEK-a svoju najbolju utakmicu otkad je stigao u Ajax. Konačno se vidjelo da se osjeća ugodno na terenu. Centralni branič Ajaxa polako počinje izgledati kao vođa obrane, zbog čega je i doveden iz zagrebačkog Dinama", piše ugledni nizozemski list Voetbal International, koji je doduše branio Šutala kad su ga svi ostali "pljuvali".

Šutalo je bio samo žrtveno janje

I naposljetku, malo pomalo, pokazuje se da Šutalo ipak nije promašaj kakvim su ga pokušali prikazati nizozemski mediji. Stoper "vatrenih" bio im je dežurni krivac za sve probleme Ajaxa, no vrijeme je pokazalo da su problemi slavnog kluba puno dublji, a da je Šutalo bio samo žrtveno janje.

OGROMAN INTERES Invazija Hrvata na Njemačku! Tražimo najviše ulaznica za Euro

Kako god, bitno je da su "kiksevi" i loše partije sada iza Šutala. Samo ga je malo trebalo napuniti samopouzdanjem...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LUKAM10 LEGENDA 17.12.2023.

    Nema straja za Hrvate dok je ovakvih bojovnika

  • domba18 16.12.2023.

    Doktor

  • Slajzerizer 16.12.2023.

    Bravo !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare