To je to što me zanima!

Šutalo: Nitko mi se nije javio iz Šibenika. To je ispalo sramotno

Čekao sam da mi se netko javi barem za vrijeme mog oporavka, ali nisam dočekao. Mislim da bi neko javljanje meni ili barem ljudima iz Dinama bio minimum nekog lijepog ponašanja, rekao je stoper "modrih"
Vidi originalni članak

Boško Šutalo (22) stigao je u Dinamo kao veliko i skupo pojačanje od četiri milijuna eura, ali u Maksimiru se još nije naigrao. Štoviše, već u osmom nastupu 28. kolovoza teško se ozlijedio na gostovanju u Šibeniku i bilo je jasno da mu je polusezona gotova. Slomio je kost i imao rupturu ligamenta gležnja, što je zahtijevalo operaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova kampanja HNS-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadam se da ću na startu priprema biti u procesu trčanja, tamo negdje 20. prosinca mogao bih pravocrtno trčati. Zasad neću ništa prognozirati - rekao je stariji Šutalo za Sportske novosti.

Propustio je glavni dio jeseni, Ligu prvaka i rušenje Chelseaja...

- Protiv Bodo/Glimta utakmicu prije igrao sam 120 minuta. Poklopio se umor s te utakmice s katastrofalnim terenom u Šibeniku i nastradao sam. Možete misliti kako sam se osjećao. Nema za mene Lige prvaka, Chelseaja, Milana, Salzburga - dodao je.

KAKAV PEHIST... Šutalo je zbog ozljeda propustio čak 42 utakmice! Dinamo ima dva dana za nabavku stopera...

Da je igrao u Ligi prvaka, kaže, vjerojatno bi imao neke šanse da se nađe barem na širem popisu za SP. Boško Šutalo je i kapetan U-21 reprezentacije i u lipnju bi mogao nastupiti na Euru.

Vjeruje da će na proljeće biti spreman za utakmice, a u cijeloj situaciji boli ga jedna stvar.

- Jako me pogodilo i razočaralo što mi se nitko iz Šibenika nije javio nakon te ozljede. Odnosno, javio mi se samo jedan igrač Šibenika kojeg neću imenovati. Nisam iz Šibenika dobio nikakvu podršku ili riječ utjehe. Čekao sam da mi se netko javi barem za vrijeme mog oporavka, ali nisam dočekao. Mislim da bi neko javljanje meni ili barem ljudima iz Dinama bio minimum nekog lijepog ponašanja na ljudskoj razini, barem nekakav znak kolegijalnosti. Ispalo je to jako ružno od Šibenika, čak bih rekao i sramotno. Tako nešto ne priliči ozbiljnom klubu - rekao je dinamovac.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Miss 19 11.11.2022.

    Evo uplatit ću misu za tvoju nogu

  • Bolesni rodijak 11.11.2022.

    Brz oporavak legendo !...

  • 11.11.2022.

    Naravno neprilici ozbiljnom klubu u pravu si,kad budu ozbiljan klub drugacije ce🙋‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare