To je to što me zanima!

Suspendirani Pogba dao je zabrinjavajuću izjavu: 'Ja sam gotov, mrtav, više ne postojim'

Pogba je prošle jeseni pao na dopinškom testu zbog nedozvoljene količine hormona testosterona. Nedavno je dao zabrinjavajuću izjavu u intervjuu koja otkriva kako se ne snalazi baš najbolje
Vidi originalni članak

Paul Pogba (31) pao je na dopinškom testu nakon pobjede Juventusa kod Udinesea 20. kolovoza 2023. godine, a Francuz nije ni igrao tu utakmicu.  Njegov uzorak urina imao je nedozvoljene količine hormona testosterona, a nalaz je potvrdio rezultat B uzorka. 

Društvenim mrežama kruži snimka zbog koje su se mnogi zabrinuli za Pogbino stanje.

- Ja sam gotov, ja sam mrtav. Paul Pogba više ne postoji - rekao je Francuz u spomenutoj snimci i time zabrinuo svoje fanove.

Pogba je dobio zabranu igranja u trajanju od čak četiri godine, što znači kako je njegova karijera najvjerojatnije završena.

Francuz je cijelu karijeru proveo u Manchester Unitedu i Juventusu. Osvojio je i Svjetsko prvenstvo s Francuskom 2018. godine, a Pogba je zabio gol u 59. minuti za 3-1 vodstvo Francuske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Moriento Fernandes 24.06.2024.

    Ne brinem za njega,ima nekih cca 60mil e sa strane,sve moguce pogodnosti u životu,mlad je ,zdrav je,lijepu zenu,ako mu fali jos nek ide delat

  • Vlad 24.06.2024.

    Kad bi bilo doping-testiranje obavezno za sve igrače a utakmice u kojoj su igrali pozitivni na doping većina reprezentacija koja su osvajala prvenstvoa bi bile eliminirane.

  • ZUKIZUKIZUKI 24.06.2024.

    Kbk?

Komentiraj...
Vidi sve komentare