To je to što me zanima!

Susjedi pišu: Heroj Dinama bi mogao zaigrati za selekciju BiH

Naime, Sandrov otac Almin je rodom iz Bihaća, a napadač Dinama, iako je rođen u Zagrebu, može birati između hrvatske i bosanskohercegovačke reprezentacije
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić objavio je popis hrvatske nogometne reprezentacije za nadolazeće utakmice Lige nacija, a napadača Dinama Sandra Kulenovića (24) nema ni na pretpozivu. Nije se govorilo ni o toj mogućnosti, ali nakon dva gola protiv Qarabaga i malog pogleda na obiteljsko stablo, mediji u BiH pronašli su 'nasljednika' Edina Džeke (38).

ZABIJA SVAKE 44 MINUTE Heroj ulice Kulenović peti je Zagrepčanin, domaći dečko, koji dovodi Ligu prvaka u Maksimir

Naime, Sandrov otac Almin je rodom iz Bihaća, a napadač Dinama, iako je rođen u Zagrebu, može birati između hrvatske i bosanskohercegovačke reprezentacije.

Posljednji je put dres 'vatrenih' nosio 2021. godine i to na Europskom prvenstvu za U21 reprezentaciju. Njegov je otac u dresu 'zmajeva' odigrao sedam utakmica i zabio dva gola, a susjedi se nadaju da bi njegov sin mogao dati mnogo više golova u dresu nacionalne selekcije.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo pobijedio Qarabag (3-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo kako bilo, nije bio u planovima ni Sergeja Barbareza s jedne, ni Zlatka Dalića s druge strane, ali kako je krenuo, na nekom će se ubrzo naći...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lakirb 12.09.2024.

    Bravo Dalicu Sljedeci igrac ode nam . Pa ti nemas pojma prvo Sigur . Pa sad Mozda kulenovic zovi vec jednom kulenovica.

  • VK IVAN 22.08.2024.

    Samo nm treba taj Mujo u repki...

  • peto 21.08.2024.

    Neka nama nasih panjeva u napadu,sta Ce nam on.🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare