To je to što me zanima!

Supruga Barcine zvijezde dobila zanimljivu ponudu: 'Robert to ne bi podnio, ali to želim...'

Izračunala sam da je za tako nešto potrebno dvije godine priprema, ali prije končane odluke morat ću razgovarati o svemu sa svojim suprugom, rekla je Anna, nekoć sjajna sportašica
Vidi originalni članak

Anna Lewandowska (34), supruga slavnog poljskog napadača Roberta Lewandowskog (34), dobila je zanimljivu ponudu. Međutim nogometaš Barcelone kategorički je protiv toga.

POGLEDAJTE VIDEO: Tajni jelovnici šampiona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slawomir Peszko, vlasnik KSW-a, jedne od vodećih europskih organizacija za mješovitu borbu, pozvao je Annu da se okuša u MMA-u. Našli su se na kavi.

- Izračunala sam da je za tako nešto potrebno dvije godine priprema, ali prije konačne odluke morat ću razgovarati o svemu sa svojim suprugom - rekla je Anna, koja je inače sjajna sportašica.

Osim što je osobna trenerica, Anna je za Poljsku osvojila 38 medalja u karateu. Najveći uspjeh bila je bronca na Svjetskom prvenstvu 2009. godine.

INCIDENT U MADRIDU VIDEO Na dočeku Španjolaca su vrijeđali mladu zvijezdu Barce ŽELI SKUPITI NOVAC 65-godišnji Britanac boluje od Parkinsonove bolesti, a trčat će do Barcelone: Prijeći će 1561 km

Napadač Barcelone nije bio pretjerano oduševljen čitavom idejom, štoviše, doznao je od novinara, a ne od same Anne.

- Kada sam napustila sastanak, nakon sat vremena ta se informacija pojavila u medijima. Moj je suprug saznao iz novina i pitao me: ‘Anna, što to radiš? Što se događa?‘ - otkrila je Poljakinja.

Debi u MMA-u je nešto o čemu je Anna, zaljubljenica u kontaktne sportove, već ranije razmišljala.

- Jednom sam rekla Robertu da bih vjerojatno sudjelovala na takvom događaju da nisam njegova supruga.

NAJSKUPLJA TUČNJAVA IKAD Milijarderi u kavezu: Elon Musk i Zuckerberg dogovorili borbu. Musk prijeti 'morž' potezom... NJEŽNIJA POLOVICA Ona je razlog zbog kojeg Pep ostaje bez najvažnijeg igrača

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare