To je to što me zanima!

Suigrači ga zovu David Guetta, a Marcu podsjeća na - ponija...

Španjolska Marca nadjenula je zanimljiv nadimak najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću, dok ga istovremeno suigrači zovu po poznatom DJ-u - David Guetta...
Vidi originalni članak

"Način na koji se omaleni Luka Modrić kreće travnjakom s tim snažnim nogama i dugačkom kosom koja neprestano leprša, podsjeća na ponija", stoji u prvoj Marcinoj rečenici u tekstu posvećenom sjajnim igrama našeg reprezentativca u posljednjih nekoliko tjedana.

"Izvedbe hrvatskog reprezentativca su u posljednjih mjesec dana izvanredne. Modrić je dosegao vrhunac svoje forme u pravo vrijeme, a sve je krenulo sjajnim pogotkom Manchester Unitedu na Old Traffordu. U posljednjih je pet utakmica Primere upisao po 90 minuta, što je dokaz da mu trener Jose Mourinho sve više i više vjeruje.

U uzvratnoj utakmici protiv Galatasaraya u Istanbulu Modrić je bio pokretač svake smislene akcije "los blancosa". Real je kontrolirao susret u prvih 60 minuta igre, pretežno zahvaljujući Modriću. Čak i u kriznim trenucima (tri gola Galatasaraya) Modrić je bio najbolji igrač na travnjaku, te je u nekoliko navrata spasio svoju momčad novih neugodnosti.

Modrić je u toj utakmici odigrao 66 dodavanja, gotovo dvostruko više od Nijemca Mesuta Özila (34). Hrvat je svojim predstavama u potpunosti utišao svoje kritičare", stoji u Marcinom tekstu!

Podsjetimo, Real je u utorak izborio polufinale Lige prvaka, iako je izgubio 3-2 u Istanbulu (prva utakmica pobjeda Reala 3-0).

Modrića suigrači zovu David Guetta jer volu slušati elektronsku glazbu, posebno pjesme spomenutog DJ-a.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mcjvc1 12.04.2013.

    Podsjeća na ono što i jeste, tj. na ružnog nosatog jazavca.

  • WOMANIZER 11.04.2013.

    pa slični jesu!

  • barcelona12345678 11.04.2013.

    Modrić se nametnuo svojim nosom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare