To je to što me zanima!

Sudario se s golmanom i završio s 20 šavova, nakon dva tjedna pokazao je ožiljak i krvavo oko

Zaradio je posjekotinu, liječnička je služba odmah intervenirala te su ga nakon svega 'zakrpali' u svlačionici, a na utakmici protiv Barcelone zaigrao je s maskom
Vidi originalni članak

Prije dva je tjedna njemački reprezentativac u dresu Real Madrida spasio klub od poraza na gostovanju kod ukrajinskog Šahtara, a pritom je zaradio neugodnu ozljedu. Podsjetimo, Antonio Rüdiger (29) sudario se s golmanom ukrajinske momčadi, a krvi je bilo na sve strane.

Zaradio je posjekotinu, liječnička je služba odmah intervenirala te su ga nakon svega 'zakrpali' u svlačionici što je popratio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37). Odradio je Nijemac utakmicu s flasterom, a na kraju i povezom te maskom na licu protiv Barcelone, a sad se na konferenciji za novinare pojavilo s i dalje vidljivim posljedicama.

Lijevo oko i dalje mu je krvavo, a kako i ne bi nakon 20 šavova na čelu. No, spreman je za utakmicu protiv Leipziga, a vjerojatno će moći zaigrati bez dodatne zaštite. Posljedice u vidu ožiljka i krvarenja i dalje su vidljive, a vjerojatno će uspomenu na utakmicu imati još dugo vremena. 

Podsjetimo, nakon četiri utakmice Madriđani se nalaze na čelu grupe F s 10 bodova , dok je Leipzig drugi sa šest. Iza njih su još Šahtar na trećem mjestu s pet bodova i posljednji Celtic koji ima samo bod.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GeneralPraljakUskoplje II 25.10.2022.

    Igracina … bit ce zanimljivo ga gledati na SP

  • 25.10.2022.

    Glavonja

  • Ivoivic3 25.10.2022.

    Krvare mu oci . Tako i meni kad gledam u stidnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare