To je to što me zanima!

Strupar za 24sata: Matanović me oduševio, ma taj je dečko budućnost hrvatskog nogometa

Nije isto skakati s najboljim stoperima svijeta ili nekim drugim braničima. Znam, nekad sam u zračne duele ulazio s Jaapom Stamom. A Matanović je u skoku 'uništio' Rubena Diasa, kaže Branko Strupar
Vidi originalni članak

Impresioniran sam Igorom Matanovićem! Priznajem, nisam znao puno o njemu, ali u ovih pola sata svima je postalo jasno zašto se našao na popisu Zlatka Dalića. Dečko me oduševio pristupom, željom, pa i nogometnim vještinama, kaže nam Branko Strupar (54).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 50

  • ma samo igraj 08.09.2024.

    Šta ste se obrušili na Matanovića, odigrao je solidno kakve je lopte dobio, bolje komentirajte Modrića koji ima snage za 10 minuta igre i Perišića koji igra na desnom krilu a centaršuta ni za čut od njega samo lopta prema nazad a Livi koji brani na crti a centaršut kod gola na metar od njega!

  • acivi.j 08.09.2024.

    Onaj udarac glavom bi moja baba bolje odradila! Dečko ima potencijala, ali je još daleko od prave klase. Trudio se (nekada i previše - čitaj, sebičniji od Krame), ali više od toga nismo vidjeli. Njegov ulazak je bila još jedna Dalićeva kriva odluka. U rezultatskom smo zaostatku, a on u igru uvodi dečka za kojeg nitko ne zna kako će reagirati. Na njegova leđa je svalio odgovornost za rezultat. Čudo da poslije utakmice nije izjavio da je mali kriv za poraz jer nije dao gol.. 

  • CRO MEN 08.09.2024.

    Taj bosanac nema pojma...toliko promasaja a ti ga hvalis...svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare