To je to što me zanima!

Strašan pad na utakmici ABA lige. Prekinuli utakmicu nakon što je mladić nepokretno ležao

Daneu se zaletio prema košu u pokušaju da blokira pokušaj polaganja protivničkog igrača, a pritom je naletio na suigrača koji je lovio napadača FMP-a i nezgodno pao. Srećom, nije pretrpio ozbiljniju ozljedu
Vidi originalni članak

FMP je u utakmici prvog kola regionalne košarkaške ABA lige pobijedio Cedevitu Olimpiju u beogradskom Železniku 75-62, a završnicu zasjenio je težak pad gostujućeg igrača Žige Daneua (20). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Daneu se zaletio prema košu u pokušaju da blokira pokušaj polaganja protivničkog igrača, a pritom je naletio na suigrača koji je lovio napadača FMP-a i nezgodno pao na pod. Radilo se o bezazlelenoj situaciji, FMP je imao plus 13 samo dvadesetak sekundi prije kraja i ishod utakmice već je bio riješen. Srećom, dobro je prošao.

"Nakon jučerašnjeg pada u utakmici protiv FMP-a Žiga Daneu je pregledan i tu je utvrđeno da udarac nije ostavio ozbiljne posljedice i da je Žigino zdravstveno stanje dobro. U ranim jutarnjim satima Žiga je već bio u hotelu sa ostatkom saigrača. Nakon što dođe u Ljubljanu napravit ćemo dodatne liječnički pregled", poručili su iz Cedevita Olimpije.

POGLEDAJTE GALERIJU FOTO Antička Salona postala je košarkaško igralište: Evo kako je izgledao spektakularni turnir SRETAN ROĐENDAN! FOTO Prepoznajete li ga? Hrvatu su skandirali usred Beograda, a danas je jedan od najvećih ikad

Daneu je ostao nepomično ležati nakon teškog pada, a preostale 22 sekunde nisu odigrane.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare