To je to što me zanima!

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više

Ona za navijače najbolja opcija bila bi svakako pobjeda Hrvatske protiv Poljske, jer bi tada ostali na tri boda od Portugala (ili se približili ako im Škoti oduzmu bodove), a onda slijedi borba za vrh
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20 sati i 45 minuta gostuje kod Poljske u 4. kolu Lige nacija, a uz spomenutu, još su dvije utakmice u grupnoj fazi ispred 'vatrenih'. One su na rasporedu za mjesec dana, a Dalićeve trupe već sad otprilike znaju što im treba za plasman u daljnju fazu natjecanja. 

DAN ZA REPREZENTACIJE Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni' protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...

Iz tri utakmice Hrvatska ima šest bodova, a pobjedom protiv Poljske gotovo bi sigurno osigurali četvrtfinale. Naravno, može se dogoditi čudo pa da Škotska slavi protiv Portugala, nakon toga Hrvatske i Poljske pa u nekom ludom raspletu završi na drugom mjestu, ali ostavimo to samo u teoriji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Škotska ima 0 bodova pa ćemo u pretpostavku staviti da oni otpadaju iz kalkulacija o prolasku skupine, a i s izjednačenim rezultatom protiv Poljaka 'vatreni bi zacementirali' prednost jer onda Poljaci moraju uzeti barem četiri boda u posljednja dva kola, a Hrvatska izgubiti od Škotske i Portugala da se ne bi plasirala u četvrtfinale. 

Ona za navijače najbolja opcija bila bi svakako pobjeda Hrvatske protiv Poljske, jer bi tada ostali na tri boda od Portugala (ili se približili ako im Škoti oduzmu bodove). Time bi se otvorila mogućnost da se u posljednjem kolu na Poljudu odlučuje o pobjedniku skupine.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • starii_vatrogasec 0076 15.10.2024.

    Suncece vam presvetloh, gdje je moj komentar ?! 🥸🤭🤠

  • Nabocana do bola 15.10.2024.

    samo pripremit vode vodonosi vruce je gore bravo zlatko sto si ga zvao nazad u repku

  • purgersirokibrijeg 15.10.2024.

    Samo novi izbornik,imamo igrače samo ih treba staviti na mjesta koja igraju u svojim klubovima.Dansd očekujem Perišića na golu,livakovića u napadu,Modrića kao glavnog u obrani,gvardiola na desnom krilu,sučića kao lijevog beka,drugog sučića ma 10,,pa čovjek izgubio kompas osim 1,5 milijuna eura plaće i hvalospjeva.Hoće li netko reći zašto ga Mandžukić napustio.Sa kim je u gey odnosima šjor Kustići,gdje si milijuni eura završili.Kova je pošten,napustio repku kao i Broz,jer vidi čemu vodi sve ovo.Danas 1000 eura na 1x i neće mi biti žao ako izgubim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare