To je to što me zanima!

Što se događa? Real Madrid uklonio Mbappéa s fotografije

U potpunosti isključuje mogućnost da je počinio takve gnjusne radnje. On je spokojan, ali je ujedno i potpuno zapanjen medijskom hajkom. Ne može shvatiti što mu mogu zamjeriti, tvrde Mbappéovi zastupnici
Vidi originalni članak

Najveća nogometna zvijezda Francuske, Kylian Mbappé (25), našao se u središtu skandala nakon što su švedski mediji objavili da je policija pokrenula istragu protiv njega zbog navodnog silovanja. Prema navodima, silovanje se dogodilo u hotelu u Stockholmu, gdje je francuski napadač s prijateljima proveo dvije noći. Švedski list Aftonbladet objavio je fotografije na kojima se vidi policija ispred hotela u kojem su odsjeli Mbappé i njegova pratnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuzov tim odmah je najavio da će podnijeti tužbu za klevetu protiv onih koji su nogometaša povezali s ovim strašnim činom.

- Danas je švedski medij Aftonbladet pokrenuo novu klevetničku glasinu koja se širi internetom. Te optužbe su potpuno lažne i neodgovorne, a njihovo širenje je nedopustivo. Kako bi se zaustavilo metodičko uništavanje imidža Kyliana Mbappéa, poduzet ćemo sve potrebne pravne radnje kako bismo utvrdili istinu i procesuirali sve osobe ili medije uključene u ovo moralno uznemiravanje i klevetu - izjavili su ljudi koji upravljaju Mbappéovom karijerom.

PODUZET ĆE PRAVNE RADNJE Mbappe o optužbi za silovanje u Švedskoj: 'To je apsolutna laž!'

O svemu se oglasila i nogometaševa odvjetnica Marie-Alix Canu-Bernard.

-Kylian nikada nije sam. Nikada nije bio u situaciji koja bi za njega predstavljala rizik. Dakle, to u potpunosti isključuje mogućnost da je počinio takve gnjusne radnje. To je sigurno. On je spokojan, ali je ujedno i potpuno zapanjen medijskom hajkom. Ne može shvatiti što mu mogu zamjeriti...

Na pitanje bi li Mbappé surađivao sa švedskim pravosudnim sustavom ako protiv njega podnesu prijavu, Canu-Bernard je naglasila da to nije upitno.

BORBA ZBOG UTAKMICA Nogometaši spremni za štrajk! Fifa je u teškom položaju...

- Ako bi došlo do toga, naravno da bi surađivao. Ali, još jednom ponavljam, on je potpuno smiren i, štoviše, otišao je na trening jer ni za što nije kriv.

Zbog ovog skandala u neugodnoj situaciji našao se i Real Madrid, koji je u utorak predstavio novu liniju odjeće pod nazivom "Artist Pack“ s ciljem promicanja rada svoje zaklade i njezina humanitarnog djelovanja. Iako je Mbappé, kao jedna od najvećih zvijezda, trebao sudjelovati u projektu, uklonili su ga s promotivnog materijala. Očigledno, sve je potvrdio Jude Bellingham (21), koji je objavio fotografiju sa snimanja na kojoj su bili on i Mbappé, no kasnije ju je obrisao sa svog Instagram profila.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najindustrijalizovanija 17.10.2024.

    Mala je dala

  • komentator/Luka 16.10.2024.

    ne vjerujem u to, te ženske danas su na sve spremne za više love pa i ove lažne optužbe jer su očito i kazne za njih premale i ak se dokaže!..............a od optuženih se odmah svi distanciraju dok ne dokažu nevinost, pa im se opet svi vrate koji su se držali podalje i nisu bili uz njih kad im je trebalo!..................tak da sve već viđeno, ni prvi ni zadnji put

  • NikolaNIĐO123 16.10.2024.

    Ne bi me cudilo da je sve istina, uvijek mi je nesto smedilo sto se tice njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare