To je to što me zanima!

Što kažu kladionice? Dinamo je na -7 od Hajduka, ali i dalje je najveći favorit za titulu!

Iza nas je 11 kola HNL-a, a kladionice su ažurirale koeficijente za prvaka. Hajduk je jedini bez poraza, no i dalje nije najveći favorit za naslov
Vidi originalni članak

Vjerojatno se ni sami navijači, a pogotovo oni mlađi, ne sjećaju kada je Hajduk posljednji put imao sedam bodova prednosti ispred Dinama. Naravno, tu mislimo na jednaki broj utakmica, a ne na slučajeve iz prošle sezone kada su 'bili' imali i tri utakmice više od hrvatskog prvaka. Bilo je to u sezoni 2004/2005, kada je, uostalom, splitski klub osvojio posljednju titulu, a 'modri' igrali 'ligu za bedaka'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Euforija plamti u Splitu, a Gennaro Gattuso ju smiruje. Nakon turbulentnog početka sezone, ispadanja iz Europe i unutarnjih problema, Hajduk briljira. Ima osam pobjeda i tri remija nakon 11 kola i drži uvjerljivo prvo mjesto sa šest bodova prednost ispred Rijeke i čak sedam u odnosu na Dinamo. Riječani imaju čak četiri remija u nizu i ne igraju dobro, a momčad Nenada Bjelice u posljednjem kolu nastradala je od Osijeka (4-2) i to su Splićani vješto iskoristili za bijeg na tablici.

Gattuso je svjestan da njegova momčad nije ništa napravila i da je pred njima još 25 kola do konačnog cilja. A do tada se može svašta promijeniti. Ipak, bez obzira na veliki zaostatak, Dinamo je i dalje najveći favorit za naslov! Kladionice su ažurirale stanje nakon 11. kola pa je koeficijent da će 'modri' osvojiti titulu 1.65. Na Hajduk je pao na 2.50, dok kladionice najmanje vjeruju Rijeci na koju je koeficijent 17.

Bez obzira na ovaj status favorita unatoč svim problemima, svjestan je trener Dinama Nenad Bjelica da je težak zadatak pred njegovom momčadi. 

- Nije to mali zaostatak, jednostavno moramo pobjeđivati kako bismo ga smanjili. Hajduk je dobar, pobjeđuje, ali mi moramo dobivati svoje utakmice ne gledajući prema Hajduku. I razmišljat samo o sebi. Još igramo tri puta s njima, ako dobijemo sve bit ćemo prvaci - rekao je Bjelica. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Špika velemajstor 28.10.2024.

    Dajte se uozbiljite euforičari jer nema šanse da Ajdugovci budu bilo kakvi prvaci u narednih barem 5 godina. Klubovima trebaju pare za razvoj mladih igrača , a koje jedino Dinamo donosi. Zato je i više nego jasno tko će biti prvak. Puste Ajdugu da bude prvak i oni onda odma ispadnu u prvom pretkolu i ode 10 milja za klubove u vjetar.

  • DTrump 28.10.2024.

    obozavam ovu južnu euforiju 😍😍😍😍😍 Bum, klik, klak 💙💙

  • Handballfan 28.10.2024.

    20.05.2025.- Dinamu titula, a Hajduku fritula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare