To je to što me zanima!

Stiže Zvezda, svi u ‘dvojku’: Želimo atmosferu kao 1984.

Cedevita se protiv Crvene zvezde (20 sati) bori za majstoricu polufinala ABA lige i šansu da najesen opet igra Euroligu jer će to izboriti samo pobjednik regionalne lige
Vidi originalni članak

Cedevita nema ni približno glasne i brojne navijače poput Crvene zvezde, no u klubu se nadaju da će Zagrepčani večeras stvoriti barem djelić atmosfere kakva vlada u Beogradu.

- Očekujem da dvorana bude puna, da sve sitne klubaške interese ostavimo iza sebe. Igra hrvatski klub protiv srpskog i nadam se da bi atmosfera mogla biti kao 1984. na posljednjoj velikoj utakmici između Cibone i Zvezde u ‘dvojci’ Doma sportova, kad su navijači svih hrvatskih klubova, i nogometnih i košarkaških, bili kao jedno, te da ćemo zajedničkim snagama ostvariti pobjedu - rekao je Veljko Mršić.

Pobjedom bi Cedevita osigurala majstoricu polufinala ABA lige i ostala u igri za plasman u finale, ali i u novu, elitnu Euroligu, koja kreće iduće sezone.

Iako neće biti tragedija ne plasiraju li se Zagrepčani u Euroligu, osvajanje ABA lige i iduća sezona u borbi s europskom kremom bili bi znak da je Cedevita postala velik klub.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Matematičar_1 22.03.2016.

    ajmo varteks ! ispratite ih natrag na traktorima

  • zvonce123 22.03.2016.

    1,90 na CZ, poklon kladionice... uplatite dok možete

Komentiraj...
Vidi sve komentare