To je to što me zanima!

Stiže Laboral Kutxa; Arapović: Dođite, ispunite Draženov dom

Uz Olympiacos prvi su u skupini, imaju odličnog trenera i nadam se punoj dvorani. Dat ćemo sve od sebe i nastojati ne razočarati publiku, rekao je Veljko Mršić...
Vidi originalni članak

S omjerom 2-2 Cedevita je nakon četiri kola Eurolige u boljoj poziciji nego ijedan hrvatski klub još od Cibone 2010. U petak stižu Velimir Perasović i njegova Laboral Kutxa.

- Bio bi velik gušt da dvorana nakon dugo vremena bude puna, protivnik je dovoljno atraktivan. Skupili smo se nakon lošeg razdoblja, podignuli intenzitet i natjecateljsku razinu na treninzima, a to nam puno pomaže u utakmicama - rekao je Marko Arapović uoči utakmice.

- Uz Olympiacos prvi su u skupini, imaju odličnog trenera i nadam se punoj dvorani. Čvrsto smo na zemlji, samo tako možemo nešto učiniti. Dat ćemo sve od sebe i nastojati ne razočarati publiku - dodao je trener Cedevite Veljko Mršić.

U nedjelju su protiv Mega Leksa Fran Pilepić i Nemanja Gordić ozlijedili gležanj.

- Čekamo rezultate Pilepićeve magnetske rezonancije, a Gordić već trenira. I Luka Žorić će do utakmice imati dva jača treninga, a priključio nam se i Toni Katić - izreferirao je Mršić liječnički bilten svoje momčadi, pa prokomentirao dolazak trećeg Amerikanca, Henryja Walkera.

- Bez pojačanja ne bismo mogli dugo opstati. Walker je igrač koji svojim kvalitetama može pokriti pozicije tri i četiri. Trebat ćemo imati strpljenja s njim, prvi put je u Europi i trebat će mu vremena da se prilagodi. Nije lako priključivati nove igrače usred sezone, to je dvosjekli mač. Zna se dogoditi da na debiju odigra odlično, ali ponekad dođe i do neočekivanih poraza - oprezan je Mršić.

Ulaznice od 15 kuna

Ulaznice za utakmicu s Laboral Kutxom (petak, 20 sati) mogu se kupiti u četvrtak od 15 do 20 sati u Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu. Na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović u prodaji će biti u četvrtak od 15 do 18 sati i u petak od 16 sati do početka utakmice, a mogu se naći i u poslovnicama Tiska i Tisak Medie, na benzinskim postajama Petrol, Exclusive Change mjenjačnicama, poslovnicama Atlas Airtoursa, Autotransa, Dalas Music Shopa i Aquariusa, s tim da se mogu kupiti i online preko sustava Eventim.hr

Idi na 24sata

Komentari 4

  • daljinac 12.11.2015.

    Zagrepčani i košarka ? To su dva , nažalost, potpuno različita pojma ! Igrajte bilo gdje van Zagreba napuniti ćete dvoranu bez ikakvih problema !

  • tejmatebra 12.11.2015.

    svi na cedu! AJMOOOOO

  • paulomacado 12.11.2015.

    danas radnici cedevite. imaju team bulding u podsusedu na nakon toga rade 3 smjenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare