To je to što me zanima!

Stipe Biuk vraća se u Hajduk?!

Podsjetimo, Biuk je u Hajduku bio od svoje devete godine (2011.) pa sve do odlaska u Los Angeles 2023. za 8.5 milijuna eura. Ovog je ljeta potpisao za Real Valladolid, ali želi se vratiti u Split...
Vidi originalni članak

Stipe Biuk (21) na korak je od povratka u Hajduk! Kako doznajemo, krilni nogometaš spreman se odreći dobrog dijela svojih primanja jer se želi vratiti na posudbu u Split. Iako je ovog ljeta potpisao za Real Valladolid, Biuk se želi vratiti na mjesto gdje je njegova karijera započela. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Biuk je u Hajduku bio od svoje devete godine (2011.) pa sve do odlaska u Los Angeles 2023. U SAD-u je odigrao 43 utakmice i zabio tri gola, uz jednu asistenciju. S obzirom na to da nije do kraja ispunio očekivanja 8.5 milijuna teškog transfera, Los Angeles ga je u siječnju ove godine poslao na posudbu u Real Valladolid, koji ga je otkupio u lipnju za četiri milijuna eura. 

Svega dva i pol mjeseca nakon, hrvatski se nogometaš želi vratiti u svoje "gnijezdo". Biuk je za Hajduk odigrao 67 utakmica i zabio šest golova, uz osam asistencija. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • znašme 31.08.2024.

    Stiže spas u zadnji čas. Ajmooo 🙉🙉🙉

  • Euronymous 31.08.2024.

    Al kaj je je kuis ckode je bilde

  • Euronymous 31.08.2024.

    KOG BOLI K...C ZA ZO GROBLJE I ZA TO SMECE OD KLUBA....KAKO LOS KLUB....

Komentiraj...
Vidi sve komentare