To je to što me zanima!

Štimac o sucu susreta Hrvatske i Italije: 'Ime mu ne znam, sanjao sam da ga mlatim. On vrišti...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Volio bih ovog suca zaboraviti što prije. Bio sam toliko deprimiran i žalostan zbog onoga što nam je napravio, razmišljao sam o njemu duboko u noć, ne želim da mi se to događa, rekao je bivši izbornik Indije
Vidi originalni članak

Doveo nas je do suza sve koji pratimo uspjehe i neuspjehe "vatrenih". Dogodilo nam se nešto što nam već dogodilo i prije, 1996. u Engleskoj, kada je sudac direktnim greškama utjecao na krajnji ishod rezultata, rekao je za HRT Igor Štimac, bivši izbornik Indije te bivši hrvatski reprezentativac.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Štimac ističe kako nas je sudac, Nizozemac Danny Makkelie, doveo do suza i da je radio ogromne greške.

- Volio bih ovog suca zaboraviti što prije. Ne znam mu ni ime, ali probudio sam se jutros, sanjao sam da ga mlatim. Sanjao sam da vrišti i pokušava mi se otrgnuti iz ruku. Bio sam toliko deprimiran i žalostan zbog onoga što nam je napravio, razmišljao sam o njemu duboko u noć, ne želim da mi se to događa - rekao je.

Također dodaje da smo odigrali solidan turnir te da je izostala realizacija.

JE LI U PRAVU? Od kuda Nizozemcu čak osam minuta nadoknade? Izmjerili su vrijeme prekida utakmice...

- U svim drugim elementima nogometne igre Hrvatska je bila među top pet sudionika ovog natjecanja, ali očito je da nam fali onaj klasični realizator, egzekutor u šesnaestercu koji će natjerati i suce da budu bespomoćni u onim trenucima kada misle da mogu utjecati na rezultat - nastavio je Štimac. 

NEK' ČAROLIJA TRAJE Hvala, Luka, na ovih 18 godina, ostani još koju uz svoju 'obitelj'

Podsjetimo, pravdu na utakmici dijelio je nizozemski sudac Danny Makkelie, koji je "vatrenima" podijelio šest žutih kartona, a nesigurno je reagirao i u 53. minuti kada se sam morao uvjeriti na VAR-u kako su Talijani doista igrali rukom. I dan nakon utakmice postavlja se pitanje 'zašto 8 minuta?'.

Upravo ta posljednja minuta nadoknade bila je kobna za Hrvate. Odakle mu onih osam minuta nadoknade, malo kome je jasno. Kao što i malo tko razumije zašto je prekinuo utakmicu bez da je Hrvatskoj dopustio zadnji napad. Kad je već sve do tad pedantno nadoknađivao.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Nekonormalan 26.06.2024.

    Bivši izbornik indije i bivši hrvatski reprezentativac... Koliko znam on je i bivši izbornik hrvatske, bez obzira kaj nije bio nekaj posebno

  • đovanoti 26.06.2024.

    Igora za selektora,vrime je!

  • simri 26.06.2024.

    Sudac nije kriv, ali nije ni prav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare