To je to što me zanima!

Stigla je odluka koja znači spas za prvaka Hrvatske: KK Zadar dobiva milijun eura od Grada...

Klub bi odmah trebao uzeti kredit od 840.000 eura, a jamac će biti Grad Zadar. S tim novcem bi budžet kluba trebao iznositi 500.000 eura, a to bi treneru Danijelu Jusupu omogućilo da igračima ponudi bolje ugovore
Vidi originalni članak

Klub se spasio! To je sukus sjednice gradskog vijeća na kojoj je prihvaćena odluka o financiranju KK Zadar. Kao prvo, povećana su ulaganja u klub. A ona su...

- S ovogodišnjih 663.614 eura na milijun za dvije godine, dok se za posljednju treću godinu vraća na navedeni iznos. Smatrajući kako je zahtjev opravdan jer bi se povećanjem iznosa osiguralo višegodišnje financijsko stabiliziranje uputili smo dopis gradonačelniku.

- U ugovoru je navedeno kako se misle koristiti sredstva Grada, a klub se obvezao na transparentnost tako da će u periodu od svakih šest mjeseci i po potrebi na traženje Grada dostaviti potpuna izvješća i potrebnu dokumentaciju - objasnila je pročelnica odjela za kulturu i sport.

Klub bi odmah trebao uzeti kredit od 840.000 eura, a jamac će biti Grad Zadar. S tim novcem bi budžet kluba trebao iznositi 500.000 eura, a to bi treneru Danijelu Jusupu omogućilo da igračima ponudi bolje ugovore. Nove igračke želje Danijela Jusupa su Borna Kapusta (Cibona) i Austin Luke (Helios Suns).

Na listi želja bio je i Pavao Paić iz Šibenke, no on je otpao iz svih zadarskih kombinacija. Inače, Jusup, koji je sa Zadrom osvojio naslov prvaka, potpisao je novi ugovor sa Zadrom, koji mu jamči oko 5000 eura na mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dulama2 06.07.2023.

    Bome lijepa plačica za trenera! A nema se! Veča plača od premijera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare