To je to što me zanima!

Steenvoorden se vraća u Goricu

U Gorici je ranije nosio broj 4, a baš je taj klub i danas slobodan. Konkurencija za mjesto u momčadi bit će mu Krizmanić, Maloča, Leš, Gurlica...
Vidi originalni članak

Nizozemac Matthew Steenvoorden (31) vraća se u Goricu. U turopoljskom klubu bio je od 2019. do 2023. (108 nastupa, četiri gola, dvije asistencije). Potom se preselio u uzbekistanski Pakhtakor, a od veljače je igrao u Terengganuu.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Lokomotiva - Gorica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Sad se razišao s malezijskim klubom i ponovno će u HNL. U Gorici je ranije nosio broj 4, a baš je taj klub i danas slobodan. Konkurencija za mjesto u momčadi bit će mu prijatelj Krešimir Krizmanić, mladići poput Matea Leša, Jakova Gurlice, ali i prekaljeni Mario Maloča.

Gorica je ostala bez trenera nakon što se s klubom razišao Rajko Vidović. Na njegovo mjesto trebao bi doći Mario Carević, donedavno trener Šibenika.

PETA SMJENA U SEZONI Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u? STATUS QUO NA ŠUBIĆEVCU Šibenik izabrao trenera pa mu otkazao dok je putovao u klub?! 'Pričali jesmo, to su spekulacije'

Standings provided by Sofascore
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kegla💪🏻 15.10.2024.

    Maloca je najgori stoper lige

  • Cole Younger 15.10.2024.

    Treba mu odmah objasniti da se ništa nije primijenilo od kad ga nije bilo što se tiče puštanja Hajduku. Baš naprotiv pošto se kolonija hajdukovaca još pojačala sa novim trenerom ako nizozemac hoće igrati kod Carevića mora sa Maločom i Banićem puštati još više golova Hajduku .

  • AC.MILAN 15.10.2024.

    po meni, tragedija od igrača. gledao sam ga nekoliko puta i nikada nije na pravom mjestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare