To je to što me zanima!

Stars Open Tour seli se u Opatiju

Želja nam je da mješoviti parovi postanu standardna kategorija jer žene koje dolaze na turnire zaista igraju odličan tenis, naglasio je suorganizator Lukačević
Vidi originalni članak

Tenis klub Opatija od 23. do 25. kolovoza ugostit će novi turnir Stars Open Toura, turneje teniskih rekreativaca. Igrat će u četiri kategorije, ali suorganizator Goran Lukačević naglašava:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uz naše četiri stalne kategorije, imamo i mješovite parove, koje još razvijamo i promoviramo. Želja nam je da ti mješoviti parovi postanu standardna kategorija jer žene koje dolaze na Stars Open Tour zaista igraju odličan tenis. Od kad su se djevojke pridružile, dobili smo dimenziju više u svakom pogledu. Ne zaostaju ništa ni djevojke koje ih bodre i navijaju, zaista je odlična atmosfera na terenu i izvan njega.

Turneja prvi put dolazi u Opatiju.

- Klub je zaista odličan i ljudi koji ga vode i koji se brinu su profesionalni i prijateljski raspoloženi. To nam je šesti turnir ove sezone i do kraja još planiramo tri u Zagrebu, Poreču i Rovinju, te završni masters - dodao je te zaključio:

- Pozivamo sve koji se možda malo plaše da je tenis na našim turnirima prejak da se sami uvjere da imamo kategorije za sve osim za bivše natjecatelje i profesionalce. Turniri koje mi organiziramo isključivo su rekreativni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare