To je to što me zanima!

Stari dinamovac još je u akciji: Miura s 52 igra s Nakamurom

Redove Yokohame u ovom je prijelaznom roku pojačao legendarni Shunsuke Nakamura (41). Iako je već zagazio preko četrdeset, još uvijek nema namjeru odustati od nogometa, kao ni Kazuyoshi Miura (52)
Vidi originalni članak

Svjetski mercato u punom je jeku, a u Japanu su se pobrinuli da naprave pravi spektakli. Ne, nisu doveli Iniestu ili Podolskog kao što je to svojevremeno napravio Vissel Kobe, već je u Yokohamu stigao legendarni Shunsuke Nakamura!

Ali to nije sve. S 41 godinom je u ovom klubu samo 'balavac' jer će igrati s 11 godina starijim bivšim igračem Dinama, Kazuyoshijem Miurom (52), Potpisao je ugovor na šest mjeseci, kao i Miura.

Japanski klub ne treba se bojati za sigurnost u bitnim dijelovima utakmice jer svakako u svojim redovima imaju dva iskusna rutinera koja će smiriti situaciju. Sad je uz Miuru tu i 'majstor slobodnjaka' kojemu je ovo sedmi klub u karijeri. Svoje je najslavnije dane proveo u Celticu, a igrao je i za Yokohama F. Marinose, talijansku Regginu, Espanyol i Jubilo Iwatu. 

Prema Transfermarktu Nakamura vrijedi 100.000 eura, dok Miura nema procijenjenu vrijednost.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 11.07.2019.

    kad znaš za taj "gen uzgajivača riže", onda je malo i čudno da nemaju više vrhunskih igrača. no isto kao ni kina i koreje, ali svi imaju motoriku i inteligenciju na velikoj razini. Guus Hiddink je korejom pokazao koliko motorični mogu biti za sve, taktički vrhunski, ali tehnički manje. samo tehnika se najlakše popravi, valjda je problem u zainteresiranosti mladih.

  • FJAKA 11.07.2019.

    Prilika za bile tiće

Komentiraj...
Vidi sve komentare