To je to što me zanima!

Operirali Stanišića, mogao bi se vratiti brže od očekivanog?

Stanišić još uvijek nosi longetu na nozi i štake su mu potrebne za hodanje, ali stižu dobre vijesti iz Njemačke kako bi njegov oporavak mogao potrajati i manje od očekivanih četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Josip Stanišić (24) ovog se ljeta vratio s posudbe iz Bayer Leverkusena u minhenski Bayern. Hrvatski reprezentativac stasao je u važnog igrača Leverkusena i očekivalo se da će takvu ulogu imati i u Bayernu, ali je Stanišić prije početka sezone potrgao ligament u desnom koljenu, zbog čega će do zime izbivati s travnjaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanišić je nedavno bio na operativnom stolu i iz Njemačke stižu sjajne vijesti. Oporavak hrvatskog nogometaša napreduje, javlja Kicker, brže nego što se očekivalo. Njemački medij javlja kako bi se Stanišić sada, u idealnom scenariju, mogao vratiti i nakon tri mjeseca pauze.

BIO NA OPERACIJI Ozlijedio se Stanišić! Pukli su mu ligamenti koljena, izbornik Dalić ostao bez desnih bekova DALIĆEVE BRIGE Kritična pozicija: Hrvatska nema desnog beka ni na vidiku!

To bi bilo krajem studenog, ali svakako puno toga ovisi o nastavku oporavka od ozljede. Stanišić još uvijek nosi longetu na nozi i štake su mu potrebne za hodanje. 

Nijemci očekuju kako će Stanišić zauzeti svoje mjesto u prvoj momčadi Bayerna nakon oporavka od ozljede. Trenutačno poziciju desnog beka "krpaju" Joshua Kimmich i Sacha Boey. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare