To je to što me zanima!

Srpski vaterpolist izabrao Hrvatsku, Srbija luduje: 'Izdao nas je! Gledamo i ne vjerujemo'

Žeželj, koji je danas član njemačkog Potsdama, predao je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, a Hrvatski olimpijski odbor je na sjednici dao pozitivno mišljenje
Vidi originalni članak

Matija Žeželj (22) talentirani je vaterpolist koji je nastupao za sve mlađe uzraste srpske reprezentacije, bio je član Crvene zvezde, Novog Beograda i Šapca, ali odlučio je ubuduće nastupati za 'barakude'!

Žeželj, koji je danas član njemačkog Potsdama, predao je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, a Hrvatski olimpijski odbor je na sjednici dao pozitivno mišljenje. Hoće li Žeželj i nastupiti za Hrvatsku, to ovisi njegovim igrama i izborniku Ivici Tucku koji je sada dobio još jedno kvalitetno rješenje na dispoziciji. 

Njegov potez izazvao je burne reakcije u srpskoj javnosti.

- Vaterpolista izdao Srbiju! Preko noći odlučio da postane Hrvat, odluka izazvala burne reakcije - naslov je Informera, dok Alo ima naslov "Totalni šok: Srpski vaterpolista postaje Hrvat".

Novosti pišu:

- Srbija gleda i ne vjeruje. Srpski vaterpolist preko noći odlučio igrati za Hrvatsku.

Pozitivno mišljenje za državljanstvo dobili su i američki bejzbolaš David Curran Mathers i taekwondo trener Ali Noghdandoost (Iran).

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Puno volim Hrvatsku 03.09.2024.

    Dobar izbor, svaka čast.

  • roki1987 03.09.2024.

    Šok i nevjerica da netko ne želi igrat za nebeski narod!!

  • Nekonormalan 03.09.2024.

    Špijun 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare