To je to što me zanima!

Srpski mediji podivljali: 'Sram vas sve bilo! Uz Đokovićevo ime stavili su hrvatsku zastavu...'

Eurosport je zabunom u objavi na društvenim mrežama uz Đokovićevo ime umjesto srpske zastave stavio hrvatsku. U susjedstvu čak sumnjaju i na namjernu provokaciju
Vidi originalni članak

Novak Đoković (37) osvojio je olimpijsko zlato nakon što je u finalu pobijedio Španjolca Carlosa Alcaraza (21) sa 7-6 (3) i 7-6 (2). Ova dva teniska maga odigrala su nevjerojatan meč od dva sata i 51 minutu, a Eurosport je izgleda nakon meča napravio veliki gaf u objavi trenutka kada su se Alcaraz i Đoković pozdravili na mreži.

Naime, Eurosport je u opisu objave zabunom stavio hrvatsku zastavu povodom Đokovićeve pobjede nego srpsku.

Srpski su mediji u nevjerici zbog te pogreške za koju sumnjaju kako je možda i provokacija.

EMOCIJE SU PREVLADALE FOTO Suze olimpijskog prvaka: Đoković uzeo zlato pa zaplakao NEVJEROJATAN MEČ Đoković pobijedio Alcaraza u sjajnom meču i prvi put uzeo zlato na Olimpijskim igrama!

- Đoković je olimpijski prvak, a oni su napravili nevjerojatan gaf! U danu kada je najbolji tenisač svih vremena osvojio olimpijsko zlato, gospoda s Eurosporta zaboravili su kako izgleda zastava Srbije! - piše Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • bojovnik 06.08.2024.

    Hrvatska zastava normalno jer su sportski geni peesli sa mame Hrvatice a Neve valjda od đetica a srpstvo je upitno paoni su bili 500 god. Pod Turcima zakon prve bračne noci

  • bojovnik 05.08.2024.

    Normalno kad mu je mama šokica

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 05.08.2024.

    Vjerujem da to Djokovicu nije zasmetalo, ali zato su njegovi sunarodnjaci to spremno docekali :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare