To je to što me zanima!

Srpski mediji pišu o novom velikom gafu Uefe: 'Opet su nas ponizili! Hoće li više naučiti?'

Srpska javnost izrazila je nezadovoljstvo tretmanom prema jednom od reprezentativaca. Riječ je o veznjaku Udinesea Lazaru Samardžiću kojemu su organizatori već drugi put izostavili napisati ime
Vidi originalni članak

Drugo kolo u skupini C Europskog prvenstva u Njemačkoj otvorile su reprezentacije Slovenije i Srbije koje su se susrele na Allianz Areni u Münchenu. U potencijalno odlučujućoj utakmici za obje reprezentacije, očekuje se da će ekipe imati snažnu podršku s tribina Bayernovog stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji pomno prate utakmicu i našli su veliku zamjerku organizatoru, odnosno Uefi. Naime, imena svih igrača iz kadra momčadi vidljiva su na semaforu, osim za Lazara Samardžića (22),  veznjaka Udinesea kojemu je Euru u Njemačkoj debi na najvećoj reprezentativnoj sceni.

Za njega je jedino napisano samo prezime, i to se ponavlja već drugu utakmicu zaredom. Srpski mediji navode kako je sramota da Uefa još uvijek nije naučila njegovo ime te da ponavljaju početničku grešku. Neki mediji su bijesni i pišu o ponižavanju srpskog nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO Ludnica u Münchenu! Slovenci 'provocirali' Srbe, a oni su pod prozorom zapjevali: Izađi, mala

"Novi sramotan propust organizatora prema Srbiji! Hoće li više naučiti?! Ponovili početničku grešku i ponizili našeg nogometaša!", naslov je na srpskom portalu Kuriru.

U grupi C nalaze se još Danska i Engleska. "Gordi albion" ima tri boda i trenutno se nalaze na prvom mjestu jer su u prvom kolu pobijedili Srbiju. Danska ima jedan bod koji su osvojili remijem s Slovenijom.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • baba strumpf 22.06.2024.

    E pa ljudi moji koja su ovi Srbi kukala ,da ih ni dragi bog neće primiti pod svoje okrilje,a kamoli ove ostale institucije triba ih izolirati od svega pa nek idu svojoj braći rusima ma gade mi se.

  • Ivanka Ban 22.06.2024.

    Nije vam Europa Rusija! Kaj se ne požalite Putinu da vam pomogne? Možda se Vučko uspije uguziti Europi?

  • 21.06.2024.

    ne misle glavom to je i njihov najveći problem!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare