To je to što me zanima!

Srpski mediji nakon ispadanja s Eura: 'Sanjat ćemo milimetre i Engleze koji nam nisu pomogli'

Srbija je završila posljednja u skupini s Engleskom, Danskom i Slovenijom. Skupili su dva boda, u remiju s Danskom i Slovenijom. U toj su utakmici zabili i jedini gol
Vidi originalni članak

Bezidejni 'orlovi', s nedovoljnih 0-0 protiv Danske, ispali su s Eura. Srbija nije pokazala previše tijekom cijele utakmice, u prvom poluvremenu nisu imali niti jedan udarac, a u nastavku su se probudili tek na kraju utakmice.

EURO 2024. Danska - Srbija 0-0: Orlovi lete kući, Danci su ispred Slovenaca zbog manjeg broja kartona

Bacio je Piksi sve snage u napad, ušli su i Vlahović, Jović, čak i Sergej Milinković Savić, ali nije išlo. Završili su posljednji u skupini s Engleskom, Danskom i Slovenijom. Skupili su dva boda, u remiju s Danskom i Slovenijom. U toj su utakmici zabili i jedini gol.

O neuspjehu srpske reprezentacije, raspisali su se i tamošnji mediji i portali.

- Trudili su se, grizli, ali nije išlo. Jedno poluvrijeme nije bilo dovoljno za pobjedu, kasno su krenuli na sve ili ništa - napisao je Kurir.

- Srbija nije izgubila, ali je ispala s Eura. Sanjat ćemo milimetre i Engleze koji nam nisu pomoglo - poručio je Blic.rs.

- Orlovima su skresana krila. Pokušavali smo sve u nastavku kako bi došli do tog zlata vrijednog gola, ali nije išlo - napisao je Alo.rs.

- Blijeda i nemoćna Srbija ispala je s Eura! 'Orlovi' nisu praktički stvorili niti jednu šansu, opet je Rajković bio najbolji - istaknuo je portal Nova.rs.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Puno volim Hrvatsku 26.06.2024.

    Nakon poraza od Engleske pisali su da, sigurno prolaze grupu.

  • Tomislav-81 26.06.2024.

    Sta ce te vi sanja ti?? Milimetre??? Hahahaha protiv svakog protivnika ste srece ima li😂😂😂😂

  • Kegla💪🏻 26.06.2024.

    Mi bar nismo zadnji u grupi,a njihova grupa je duplo losija od nase

Komentiraj...
Vidi sve komentare