To je to što me zanima!

Srpski huligani napali Engleze, oduzeli transparente pa pozirali

Prije utakmice Engleske i Srbije dogodio se sukob navijačkih grupa u kojima je engleskim navijačima oduzeto nekoliko zastava. Na društvenim mrežama uskoro su se pojavile i fotografije
Vidi originalni članak

Atmosfera u Gelsenkirchenu pred utakmicu Engleske i Srbije (21 sat) dobila je žestoku navijačku uvertiru. Navijači obje momčadi preplavili su grad, a došlo je i do sukoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Češka stranica Hooligans, koja se bavi huliganima, prenijela je vijest da su navijači Srbije sinoć oteli transparente jednoj grupi engleskih navijača. Prema njihovim tvrdnjama, navijači banjalučkog Borca i Crvene zvezde napali su Engleze i uzeli im zastave. Lešinari i Delije pohvalili su se otetim zastavama na društvenim mrežama.

U navijačkom svijetu, barem kada je riječ o klupskom nogometu, otimanje zastave ima veliku važnost. Naime, ako navijačka grupa uspije otuđiti zastavu druge grupe, kodeks nalaže da se ta grupa automatski ugasi.

Policijske snage na ulicama Gelsenkirchena sve su veće, a prema pisanjima njemačkih medija, maksimalno se pazi da se izbjegne kontakt između dvije navijačke grupe čije su fan zone na različitim dijelovima grada.

Engleska i Srbija danas igraju svoju prvu utakmicu na europskom prvenstvu na Veltins Areni. Prije njih, skupinu C otvorit će utakmica Slovenije i Danske koja je na rasporedu u 18 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: OLIVER ZELENIKA PROGNOZIRA EURO 2024.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ARMATA X3 16.06.2024.

    Imate snimke razbijenih engleza i šipaca💪🇷🇸

  • EmillePalka 16.06.2024.

    Danas ću prvi put' u životu zdušno navijati za Engleze. Nadam se da će im srušiti moral do kraja prvenstva, s 10-ak komada! 🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯

  • daniv 16.06.2024.

    Zamislite,,, da se sretnu albanija srbija u daljnjem natjecanju.. Mislim da tu bil kraj prvenstva, od grada domacina vjerovatno nebi nis ostalo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare