To je to što me zanima!

Srbi tvrde: 'Stiže žestoka kazna Uefe! Hrvatska će nakon Eura igrati pred praznim tribinama'

HNS je već dobio dvije kazne. Prvu je platio nešto manje od 88 tisuća eura nakon Španjolske, a drugu 28 tisuća eura nakon sudara s Albanijom. Prema pisanju Kurira, slijedi nova i najoštrija kazna Uefe
Vidi originalni članak

Reakcija Srpskog nogometnog saveza na pjesmu Mirlinda Dakua (26) s megafonom u ruci izazvala je pravu lavinu. Srbi su čak zaprijetili istupanjem s Eura, a Uefa je pokrenula disciplinski postupak protiv Albanije. Sve to događalo se nakon utakmice Hrvatske i Albanije (2-2), kosovski savez prijavio je Srbiju zbog geopolitičkih skandiranja, a potom su Albaniju prijavili i Makedonci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uslijedila je srpska prijava Hrvatske nakon čega je kosovski savez opet prijavio srpski i to nakon utakmice Slovenije i Srbije (1-1) gdje je ponovno bilo geopolitičkih povika i skandiranja, kao i sramotnih poruka koje pozivaju na smrt.

HNS već platio dvije kazne

To je, nekako, uvertira u daljnje peripetije jer, prema pisanju Kurira, stižu nove kazne Uefe!

HNS je već dobio dvije kazne. Prvu nešto manje od 88 tisuća eura nakon susreta sa Španjolskom, a potom 28 tisuća eura nakon susreta s Albanijom.

Kurir sada navodi da će Uefa ponovno kazniti HNS, no ovoga puta će, prema navodima tog medija, kazna biti žestoka i drastična.

Hrvate Albance čeka pražnjenje tribina i(li) zabrana odlaska na gostovanja... Moguće čak i obje kazne! - piše Kurir i dodaje:

- Već smo pisali da su nadležni organi Uefe ostali šokirani zbog scena u Hamburgu. Oni nisu imali mogućnost kazniti spomenute saveze izostankom navijača tijekom Eura, ali tu kaznu spremaju čim se završi prvenstvo. Zbog toga je i pažljivo navedeno da s novčanim kaznama nije zatvoren slučaj.

Isti medij navodi da će Uefa pratiti ponašanje hrvatskih i albanskih navijača tijekom posljednjih utakmica grupne faze Eura. Hrvatska igra odlučujuću utakmicu protiv Italije u Leipzigu, Albanija se suočava s liderom skupine Španjolskom u Düsseldorfu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ro kaj 24.06.2024.

    Prenosite vijesti sa četničkog velikosrpskog portala? Stvarno nemate niti malo srama. Pa nismo glupi da ne vidimo što pišu na tim vučićevim režimskim medijima o hrvatskoj i hrvatima.

  • seatsb 24.06.2024.

    jebem ja ma..ter srbima ...kako oni znaju kaznu prije.nego .je i izrecena......sto.ka ...kao i ove novine ..f.u.j ...Z.D.S.

  • Mali Mislav 24.06.2024.

    E kad je Kurir objavio onda je to sigurno četnička propaganda, a u stvarnosti "Fake news". Odoh ja nanit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare