To je to što me zanima!

Srbi šokirani: 'Najveća bruka u istoriji! Francuska nas potopila'

Debakl Srbije na Europskom prvenstvu! U vaterpolu više nismo sila - delfini potpuno podbacili!; Debakl vaterpolista Srbije u Splitu. Francuska slavila, pišu srpski mediji
Vidi originalni članak

Francuski vaterpolisti napravili su najveću senzaciju dosadašnjeg dijela Europskog prvenstva u Splitu izbacivši u osmini finala olimpijske prvake Srbe s 10-9 (3-1, 1-1, 5-4, 1-3).

Srbi su šokirani viđenim o čemu govore i naslovi srpskih portala. 

"Najveća bruka srpskog vaterpola u istoriji. Francuska nas potpoila i izbacila sa Evropskog prvenstva, VIŠE NISMO SILA!", piše srpski Kurir. 

"Debakl vaterpolista Srbije u Splitu. Francuska slavila", naslov je na Nova.rs, a slično piše i Mondo. rs: 

POSTOJI ALTERNATIVA Košarkaši i vaterpolisti igrat će u isto vrijeme: Evo gdje gledati

"Debakl Srbije na Europskom prvenstvu! U vaterpolu više nismo sila - delfini potpuno podbacili!"

Francuzi su zasluženo stigli do četvrtfinala, vodili su cijelu utakmicu i u zadnju četvrtinu ušli s tri pogotka prednosti. Srbi su uspjeli poravnati na 9-9, a 29 sekundi prije kraja Mehdi Mazrouki zabija gol za 10-9 Francuza. U zadnjem napadu Srbi su imali igrača, ali je junak dvoboja, vratar Hugo Fontani s 14 obrana, zaustavio šut Dušana Mandića.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MIRCE 10.09.2022.

    volim da gledam Hrvatski sport i vaterpolo ali jedno pitanje kako je Hrvatska bolja u vaterpolu od Srbije po cemu ,jer stalno se pise o tome

  • I_v_a_n 05.09.2022.

    A dobro prije ili kasnije se je i njima trebalo desiti. Da i ne osvoje vise nista toliko su se toga naosvajali da im nitko ne moze prigovoriti.

  • ljubavimir 05.09.2022.

    Vise srice drugi put

Komentiraj...
Vidi sve komentare