To je to što me zanima!

Srbi nagađaju: Torcida odlazi u Beograd podržati Benficu protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka?

Osim s Benficinim "No name boysima", Torcida gaji prijateljske odnose i s Ultras skupinom francuskog Saint-Etiennea "Magic Fansima", te navijačima Gornika iz poljskog grada Zabrzea
Vidi originalni članak

Navijačka skupina Hajduka, Torcida, stiže u Beograd podržati Benficu protiv Crvene zvezde? Informacija je to koja kruži među navijačima Benfice, piše Kurir i navodi da su "No name boysi" (navijačka skupina portugalskog kluba) zajedno s Torcidom podržavali Hajduk na Maksimiru protiv Dinama, što se vidi i na transparentu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U četvrtak 19. rujna je na rasporedu utakmica Crvene zvezde i Benfice u Ligi prvaka, a navijači portugalskog giganta najavili su dolazak bratske navijačke iz skupine na stadion Rajko Mitić. Bio bi to prvi dolazak Torcide u Beograd nakon ratnih zbivanja 1990-ih. 

Osim s Benficinim "No name boysima", Torcida gaji prijateljske odnose i s ultras skupinom francuskog Saint-Ettienea "Magic Fansima", te navijačima Gornika iz poljskog grada Zabrzea, koji su se po uzoru na njih i nazvali "Torcida Zabrze".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dado1511 14.09.2024.

    Ako ne Portugalce onda grobare

  • noelsz 14.09.2024.

    Pero Hajdukovac i ovdje mi obrisao komentar, zbog čega? Boli istina, ovi s juga Rijeku zovu Reka, a najviše Srba se nalazi upravo u gradu s juga, vidi se tko daje potporu susedima s one strane Drinske ćuprije

  • purgersirokibrijeg 14.09.2024.

    Treba otići 5000 torcidaša u BG ,a splitska žandarmerija da se pripremi  i da ih dobro natambura kad naši im ništa ne smiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare