To je to što me zanima!

Sramotan transparent Torcide. 'Ipak četniku plaća nije mala'

Posjećenost stadiona bila je poprilična, kao i uvijek kada Hajduk gostuje u Kranjčevićevoj. Brojna Torcida izvjesila je uvredljiv transparent pa pjesmom vrijeđala trenera Rudeša Roberta Prosinečkog
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka su nakon ispadanja iz Konferencijske lige od grčkog PAOK-a stigli u Kranjčevićevu snage odmjeriti s Rudešom u 5. kolu HNL-a. Na klupi i dalje nije bilo Ivana Leke koji je pod suspenzijom, no u dogovoru s pomoćnim trenerom Adnanom Čustovićem na teren je poslao jake snage.

Posjećenost stadiona bila je poprilična, kao i uvijek kada Hajduk gostuje u Kranjčevićevoj. Torcida se smjestila na istočnoj tribini, a u jednom trenutku izvjesila je sramotan transparent.

- 10 eura, može hvala. Ipak četniku nije plaća mala - pisalo je na trasparentu koji je bio, za pretpostaviti je, upućen treneru Rudeša Robertu Prosinečkom.

Pripadnici Torcide su u jednom trenutku zapjevali i pjesmu.

- Svima nam je Žuti, k*** pušio - pjevali su splitski navijači.

Nema sumnje kako će HNS reagirati na ovakve natpise i ponašanje Torcide pa Hajduk može očekivati novu kaznu zbog postupaka svojih navijača.

POGLEDAJTE VIDEO: REKORDNO LJETO ZA VATRENE

Idi na 24sata

Komentari 204

  • Vladovladić_2 21.08.2023.

    Ajde BBB pošaljite maslo prijateljima u Grčkim zatvorima, biti će im lakše koliko -toliko.

  • Plavi.dečec🔵 21.08.2023.

    Svaka cast Torcidi! Proc iz Dinama u Zvezdu? Ajde nekako Pokupit ekavicu? Nedopustivo Dizanje 3 prsta u vise navrata? NEOPROSTIVO!

  • istria99 21.08.2023.

    covjek bio europski i svjetski prvak sa svojim klubom, a ovi slave pobjedu kod zadnjeg Rudeša...kompleksi su gadna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare