To je to što me zanima!

'Sramota! Ima li obraza?': Srbi burno reagirali na Jeličićevu analizu srpske reprezentacije...

Meni je drago što je Srbija na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, rekao je Jeličić na HRT-u
Vidi originalni članak

Joško Jeličić  jedan je od HRT-ovih stručnih komentatora za Europsko prvenstvo, koje  počinje danas (21 sat) utakmicom Njemačke i Škotske. U četvrtak je u prijenosu bila uvodna emisija za Euro, a Jeličić je svojom izjavom o srpskoj nogometnoj reprezentaciji izazvao gnjev srpskih medija.

Naime, HRT-ov stručnjak izjavio je kako mu je drago što je Srbija na Euru jer to znači kako turnir neće biti dosadan. 

ZAGRIJAVANJE NA HTV-u VIDEO Jeličić pitao Samovojsku koji je sastav europskog prvaka 1988. Njegova reakcija je hit

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako - rekao je Jeličić, a srpski su mediji njegovu izjavu nazvali sramotnom.

Tako je srpski Kurir napisao: "Sramota na hrvatskoj televiziji! Nogometaši Srbije i Piksi brutalno su izvrijeđani. Ima li ovaj čovjek (Jeličić, op. a.) imalo obraza i srama?!", dok je Blic postavio pitanje je li Jeličić dobio ulogu "zločestog dečka" na hrvatskoj televiziji.

PREBACILO GA Joškove neukusne fore iz birtije: 'Nismo brzi zbog gena. Nepalci dolaze, izgubit ćemo i skok-igru'

Jeličić se u emisiji dotaknuo i izbornika Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što izbornik ništa ne donosi toj momčadi. Potrebna im je jasna hijerarhija, ne u smislu koji je igrač veća zvijezda. Piksi i njegove izjave... Gledali smo kako psuje svojeg igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i vjerojatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - dodao je Jeličić.

Srbija je u skupini C, a prvu utakmicu na Euru odigrat će u nedjelju (21 sat) protiv Engleske. U skupini su još Danska i Slovenija.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Kifla07 14.06.2024.

    Želim Srbiji da izgubi od Engleske 7 : 0 .

  • josip 66 14.06.2024.

    I na Blicu isto. Čovjek rekao istinu. Nije nikog vrijeđao.

  • lanai goga 14.06.2024.

    Rekao istinu a ako izgube za njihovog navijaca br 1 vucica kriva bu hrvatska kao i za sve drugo opsjednuti nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare