To je to što me zanima!

Planulo svih 2400 ulaznica za Torcidu za derbi u Maksimiru

Ulaznice će se prodavati isključivo u Odjelu za članstvo na Poljudu, a na raspolaganju za navijače Hajduka stoji 2400 ulaznica po cijeni od 70 kuna za južnu tribinu stadiona Maksimir
Vidi originalni članak

Nakon impresivne pobjede protiv Lokomotive u Splitu je, očekivano, zavladala ludnica. Priča se isključivo o nedjeljnom derbiju u Maksimiru, kamo Hajduk, ako je suditi prema formi, ne stiže kao autsajder, kao što je bio slučaj prethodnih godina. Ovakav Hajduk ne treba se nikog plašiti, a uz to, u Maksimiru će imati veliku podršku.

POGLEDAJTE VIDEO: Ja ne mogu drugo nego da ga volin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izašli su podaci o cijenama i broju ulaznica koje će biti dostupne navijačima Hajduka u nedjelju u 17.30 sati. Ulaznice će se prodavati isključivo u Odjelu za članstvo na Poljudu, a na raspolaganju za navijače Hajduka pušteno je 2400 ulaznica po cijeni od 70 kuna za južnu tribinu stadiona Maksimir.

Naravno, kao i na svim sportskim događajima, ulazak će biti moguć samo uz Covid potvrdu ili prethodno antigensko testiranje. Navijači Hajduka još nisu objavili hoće li u Maksimir ići organizirano navijačkim vlakom, autobusima...

U svakom slučaju, već istog dana sve su ulaznice rasprodane.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • biberrr 01.12.2021.

    Valdas je 100%tan sa Hajdukom u velikoj seriji pobjeda, a Dinamo je grogi. Prvi puta nakon dugo godina je Hajduk apsulutni favorit na Maksimiru.

  • bjeli86 01.12.2021.

    Invazija studoša 1950😎

  • rimad001 01.12.2021.

    moramo priznati to su nam uvjek najslade tekme

Komentiraj...
Vidi sve komentare