To je to što me zanima!

Sprema se cirkus? Diego Maradona stiže nepozvan

Sky Sports Italia tvrdi kako će Maradona, kojem je zabranjen dolazak na ždrijeb, nekom novinarskom akreditacijom ipak doći u metropolu JAR-a
Vidi originalni članak

Kontroverzni argentinski izbornik Diego Maradona mogao bi nepozvan “upasti” na Fifin ždrijeb skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici u petak u Cape Townu. Sky Sports Italia tako tvrdi da bi Maradona, koji je zbog verbalnog incidenta i primitivnog poziva novinarima na “oralni seks” kažnjen s dvomjesečnom suspenzijom svih nogometnih aktivnosti, mogao zatražiti medijske akreditacije i neočekivano se pojaviti, što mu ne bi bio prvi prvi takav slučaj.
Na Fifinom ždrijebu u poslijepodnevnim satima petka očekuje se oko 1500 novinara, a tako će se možda u ulozi novinara pojaviti i Maradona. Već ranije je Danny Joordan, predsjednik Organizacijskog odbora za Svjetsko prvenstvo, rekao da Maradona nije dobrodošao na izvlačenje skupina:
- Maradona ne smije doći u Južnoafričku Republiku i sudjelovati u ždrijebu. Pravila to jasno zabranjuju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HBCRO 02.12.2009.

    Pa ako Blatter i Platini mogu zaj..... Irce i još neke druge nacije još k tome biti na čelu dvije najveće nogometne udruge a onda je valjda i Maradona zaslužio da vidi tamo neke kuglice kako se okreću.On je bar otvoreno rekao novinarima da se jebu a ovi su sve s...... iza leđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare