To je to što me zanima!

Splite, poludi! Evo kada Rakitić slijeće, navijači priređuju doček

Kada je dolazio Niko Kranjčar okupilo se oko pet tisuća navijača. Sada bi se kod Poljuda moglo naći još više navijača. Ne događa se svaki dan da igrač takve klase i silnih uspjeha stiže u Hajduk, ma i u HNL općenito
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (36) novi je igrač Hajduka. Njegovo službeno predstavljanje bit će u nedjelju u 19:30 u Bijelom salonu na Poljudu. Hajduk nije htio trošiti ni sekunde, pa niti čekati idući tjedan ili neku drugu opciju. Odmah kako je u subotu uvečer stiglo otpusno pismo iz Al Shababa, tako je splitski klub objavio veliku vijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatim su uslijedili popratni detalji, primjerice kada Rakitić stiže, kada je predstavljanje, zna se i koliko novca će zarađivati i na koliko je potpisao.

DOBAR POSAO U SPLITU Evo koliko love će Rakitić imati u Hajduku. Klub ga neće plaćati

Rakitića će dočekati navijači

A u cijeloj euforiji i navijači su se organizirali jer ne događa se svaki dan da igrač takve klase i silnih uspjeha stiže u Hajduk, ma i HNL. Pa su se poklonici splitskog kluba dogovorili da će Rakitiću organizirati doček.

Kada je dolazio Niko Kranjčar okupilo se oko pet tisuća navijača. Sada bi kod službenog fan shopa na Poljudu moglo doći još više ljudi.

- Za 19:00 ne planirajte ništa osim Poljuda! Vidimo se kod fan shopa na Poljudu od 19:00. Dočekajmo najtrofejnijeg igrača u povijesti kluba kako on to zaslužuje.

Ivan Rakitić u 16:00 sletjet će na aerodrom nakon kojeg će se uputiti prema Poljudu. U 19:30 zakazano je službeno predstavljanje, a mi Vas ovim putem pozivamo da od 19:00 sati zapalimo Split i da napravimo ludnicu svih ludnica.

Svi na doček - napisala je stranica Niko kao Hajduk iz Splita 1950 koja okuplja veliki broj navijača.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • 21.07.2024.

    Evo na Resniku pripremaju bijelu stazu do Poljuda sve će biti nadroksano kada sleti avion .

  • Dalmatinski čovik 1995 21.07.2024.

    Ajme kakva euforija za tu malu 20 fritulu 🤣🤣🤣

  • JurekJuric 21.07.2024.

    Sad ga slave i dočekuju a uskoro će ga ganjati i kamenovati ulicama Splita... E moj Raketa šta ti je to tribalo... Niti plac za apartmane toga nije vridan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare