To je to što me zanima!

Splićanin osvojio zlato za Srbiju, a oni ga nisu htjeli pustiti na party! Nisu ga prepoznali...

Mikec je rođen 1984. godine u Splitu, a otac mu je bio vojno lice JNA. S obitelji je devedesetih preselio u Herceg Novi, a zatim u Beograd
Vidi originalni članak

S tri zlata, jednim srebrom i broncom srpski olimpijci vratili su se iz Pariza, a navijači su im priredili doček u Beogradu. Naravno, najveća euforija nastala je kada su se na balkonu gradske skupštine pojavili zlatni Novak Đoković, kao i brončani srpski košarkaši. Nakon što su pjevali i plesali pred više od 40 tisuća navijača, uslijedilo je i privatno slavlje u jednom beogradskom restoranu. A organizatorima se dogodio ogroman propust.

Damir Mikec rođeni je Splićanin, a za Srbiju je u Parizu osvojio zlato u zračnom pištolju na 10 metara u paru s Zoranom Arunović. Osvojio je i srebro u Tokiju, ali zaštitari ga nisu prepoznali pa ga samim time nisu htjeli pustiti na zabavu!

Molio je Mikec da ga puste, uvjeravao ih da je on zlatni olimpijac, ali nisu popustili. Tražili su da im pokaže pozivnicu, a kada ju je napokon uspio pronaći na mobitelu, ipak su ga pustili na party.

Video pogledajte OVDJE 

Mikec je rođen 1984. godine u Splitu, a otac mu je bio vojno lice JNA. S obitelji je devedesetih preselio u Herceg Novi, a zatim u Beograd. Jednom prilikom je otkrio da je od djetinjstva bio navijač Crvene zvezde iako je živio u Splitu. 

- Jednostavno se dogodilo, tada je Zvezda osvojila sve što se može osvojiti. Odmah sam osjećao ljubav prema Zvezdi. Rođen sam 1984. godine u Splitu i, naravno, tamo je Hajduk glavni, svi za njega navijaju, osim mene. Kod kuće sam navijao za Zvezdu, a na ulici sam morao govoriti da navijam za Hajduk - rekao je svojevremeno za službeni kanal Crvene zvezde.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • cvet 13.08.2024.

    Jeste rodjen Splitu zato sto je pre bila jedna drzava. Otacu je srbin Dušan majka takodje. A to što ga nisu prepoznali pa realno ko prati streljaštvo.

  • ovca na rolama 13.08.2024.

    Koja je svrha ovog clanka Barišiću?

  • cm21 13.08.2024.

    slovenski Ispljuvak jna

Komentiraj...
Vidi sve komentare