To je to što me zanima!

Spektakl u Zadru: Na Final Four stižu i skauti iz NBA-a

U srijedu i četvrtak u Zadru se održava "Final Four" Kupa Krešimira Ćosića. Za prvi trofej sezone bore se Cedevita, Kvarner 2010, Cibona i domaćin Zadar. Utakmice će pratiti i skauti iz NBA lige
Vidi originalni članak

Dvorana Krešimira Ćosića u Zadru sljedeća će dva dana biti središte hrvatske košarke jer se na Višnjiku održava završnica Kupa Krešimira Ćosića. U polufinalnim utakmicama u srijedu sastaju se Cedevita i Kvarner 2010 (17:10) te Cibona i Zadar (20 sati), a finale se igra u četvrtak od 20 sati. Sve utakmice prenosi HRT na četvrtom programu.

- Spremni smo za početak. Momčadi i brojni akreditirani novinari pristižu u Zadar. Iznimno nam je drago što nam je povjerena organizacija ovog prestižnog natjecanja. Vjerujem da će biti odrađena na najvišoj mogućoj profesiolanoj razini - izjavila je Zdenka Zrilić, predstavnica organizatora turnira, tvrtke S Event.

Final Four pratit će više od 130 novinara iz Hrvatske i okolnih zemalja, a same košarkaše najviše će zainteresirati podatak što će na tribinama biti i skauti NBA-momčadi Chicago Bullsa, Orlando Magica te Phoenix Sunsa.

- Posebno nam je drago što u grad pristiže velik broj novinara koji će izvještavati o ovom spektaklu, ali i o gradu Zadru kao domaćinu. Veselimo se punim tribinama i pravoj sportskoj borbi naših najboljih klubova - dodala je Zdenka Zrilić.

Ulaznice za polufinalni i finalni dan stoje po 30 kuna, a paket za oba dana 50 kuna. Mogu se kupiti na blagajni Sportskog centra Višnjik. Pretplatnici KK Zadar imaju besplatan ulaz.

Kup Krešimira Ćosića, završnica:

  • Cedevita - Kvarner 2010 (srijeda, 17:10)
  • Cibona - Zadar (srijeda, 20 sati)
  • finale (četvrtak, 20 sati)

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pravedni ja 17.02.2016.

    a imat ce sta vidit, bolje im je ne dolazit

  • di je vutraa 16.02.2016.

    Kup je naš!!

  • sve u 16 16.02.2016.

    igraj Zadre!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare