To je to što me zanima!

Spektakl u najavi! Hrvatska na Dončića, Jokića i Giannisa u čast ostavštine pokojnog Dražena

Reprezentacija Hrvatske odmjerit će snage sa selekcijom Europe koju će predvoditi najtrofejniji europski trener, Željko Obradović. Više detalja o spektaklu bit će poznato idućeg mjeseca
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija će 5. rujna ove godine u Zagrebu odmjeriti snage sa selekcijom Europe u čast pokojnog Dražena Petrovića, otkrio je njegov brat Aco u emisiji "ABA Talks"!

- Mogu vam dati jednu ekskluzivu, mogu polako početi otkrivati. Početkom veljače u Zagrebu ćemo imati pressicu povodom Draženove ostavštine. Igrat će reprezentacija Hrvatske protiv selekcije Europe. A tko će voditi tim Europe? Naravno, najtrofejniji europski trener - kazao je Aco jasno aludirajući na Željka Obradovića.

SUSRELI SE U DRAŽENOVU DOMU Emotivni zagrljaj hrvatske i srpske legende: 'Kakve smo bitke samo nekada vodili...' POGLEDAJTE ATMOSFERU VIDEO Draženov dom zapljeskao Željku Obradoviću. A košarkaši Partizana ispraćeni zvižducima

- Nas dvojima imamo takav odnos. On je bez ikakvog problema pristao na to da bude trener te selekcije koja će 5. rujna igrati tu utakmicu u Zagrebu!

Kako nam je Aco ranije otkrio, postignut je dogovor s NBA ligom te bi u toj utakmici trebale zaigrati i najveće zvijezde poput Luke Dončića, Nikole Jokića, Giannisa Antetokounmpa... A na drugoj strani: Bogdanović, Hezonja, ŠarićZubac i društvo. 

Spektakl je zagarantiran, a više detalja trebalo bi biti poznato idućeg mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Virtalessa 24.01.2024.

    !!! Vruće djevojke čekaju vas na - - - Top25.fun

  • RedDoor 24.01.2024.

    "najveće zvijezde poput Luke Dončića, Nikole Jokića, Giannisa Antetokounmpa..." ambiciozna ideja, sretno, ali toliko je stvari u ovoj priči. Dražen, Divac, Toni, Rađa, Sabonis otvorili su teško vrata njima sada do te mjere da su oni sad glavne zvijezde cijele svjetske košarke. I 30 godina da nam košarka je počela slabiti i najgore izgleda da je nestao kvalitetan rad s mladima i razvijanje ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare