To je to što me zanima!

Spektakl na Savi uz 18 trofeja Lige prvaka! Sukno na Mladost dovodi najtrofejniji klub Europe

Uz financijska jamstva kralja burgera u momčadi Sandra Sukna zadržali su se svi talijanski reprezentativci, Amerikanac Hallock i Australac Younger. Igor Milanović još danas neće voditi Mladost
Vidi originalni članak

Osamnaest. Broj koji uglavnom označava punoljetnost. Ali večeras će uz Savu toliko biti i trofeja Lige prvaka. Na bazenu će, naime, od 20.45 igrati dva najtrofejnija europska kluba, Mladost i Recco Waterpolo.

Međutim, ne u Ligi prvaka. Recco Waterpolo, sad bez prefiksa Pro, koji je 11 puta bio prvak Europe, te Mladost, koja je to bila sedam puta, igrat će u drugom kolu Eurokupa, kvalitativno drugorazrednom klupskom natjecanju. Mladost nedavno nije prošla kvalifikacije Lige prvaka, a Pro Recco je ustupio mjesto drugom talijanskom klubu, Savoni.

PRESUDILI LOŠI REZULTATI Dva dana uoči spektakla na Savi Mladost smijenila trenera! BIVŠI IGRAČ Vaterpolska legenda iz Srbije preuzima klupu Mladosti!

Razlog vjerojatno već znate. Prije tri mjeseca iz Genove su stizale vijesti o bankrotu vaterpolskog velikana i potpunom raspuštanju zvjezdane momčadi. Gabriele Volpi nakon dva desetljeća odlučio je povući se iz kluba, svi su igrači dobili slobodne ruke, pa su kofere promptno spakirala možda i dva najbolja igrača svijeta, Alvaro Granados i Gergo Zalanki. Otišli su i grčki centar Konstantinos Kakaris, Aleksandar Ivović.

U pravo vrijeme pojavio se Alexandre Behring da Costa (57), Brazilac čije se bogatstvo procjenjuje na 6,2 milijarde dolara i čiju ste brzu hranu možda i probali. U Burger Kingu. Uglavnom, uz financijska jamstva u momčadi Sandra Sukna zadržali su se svi talijanski reprezentativci, možda i najbolji centar svijeta, Amerikanac Hallock i Australac Younger. Da je Recco u Ligi prvaka, bio bi jedan od kandidata za naslov.

Mladost? Hrvoje Hrestak večeras će voditi momčad i palicu prepustiti Igoru Milanoviću...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ALLinONE!! 17.10.2024.

    David protiv Golijata

Komentiraj...
Vidi sve komentare