To je to što me zanima!

Španjolski insajder: Carlo Ancelotti vraća formaciju s četiri veznjaka, Modrić ostaje rezerva

Umjesto dosadašnji 4-3-3, Talijan razmišlja u povratku na igru s četiri vezna igrača, što je prošle sezone Realu donijelo trofeje u Ligi prvaka, La Ligi i Superkupu. Luka Modrić ostao bi važan adut s klupe
Vidi originalni članak

Real Madrid možda nije krenuo u sezonu uraganski kako su mnogi očekivali, ali rezultati nisu loši. U prvenstvu je nakon pet kola madridski sastav na 11 bodova, a u Ligi prvaka je pobijedio Stuttgart 3-1. Ipak, igra ne zadovoljava, pa tako trener Carlo Ancelotti razmišlja o promjeni formacije. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umjesto dosadašnji 4-3-3, Talijan razmišlja u povratku na igru s četiri vezna igrača, što je prošle sezone Realu donijelo trofeje u Ligi prvaka, La Ligi i Superkupu. Insajder i komentator Marce Jose Felix Diaz donosi vijesti o velikoj promjeni koju sprema Ancelotti.

- Ancelotti kreće s postavom u kojoj su četiri veznjaka. Posebno će ju koristiti na gostovanjima i u velikim utakmicama. Prva od takvih je skori gradski derbi protiv Atletica. Veznjaci koji će biti starteri su Camavinga, Tchouaméni, Valverde i Bellingham. Kako bi se napravilo mjesta za njih, bit će žrtvovan jedan napadač - piše Diaz. 

Ako dođe do navedenih promjena u Realovoj početnoj formaciji, to bi vjerojatno značilo izostanak Rodryga iz prvog sastava, jer će teško Vinícius Júnior ili Kylian Mbappé ostati bez svog mjesta. Francuz je zabio pet golova u sedam utakmica na startu sezone, dok je Brazilac praktički najopasniji igrač europskog prvaka još od odlaska Karima Benzeme

Na Luku Modrića (39) ne bi utjecala promjena formacije jer bi on ostao u ulozi aduta s klupe i igrača koji mijenja ritam utakmice.  Hrvatski kapetan ove sezone započeo samo dvije od sedam utakmica Reala, a protiv Stuttgarta je asistirao za gol Reala za 2-1 u 83. minuti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kp 20.09.2024.

    Idiot talijanski kod mene bi več dobio otkaz jer Real je jadan.Mi dajemo Jakiroviću i ostalim HR trenerima otkaze a ovaj idiot talijanski nezna sastaviti ekipu koja košta milijarde.Nesmije izbaciti neke igrače ili ostaviti na klupi.Beligem,Rodrigo velika 0.Vinisius ništa Mpebe zasad ništa tu neznaš ko šta igra sredina terena jad i bjeda Rodrigo ko budala trči po terenu koristi jako malo ako prođe jedna to je ok ostalo ko krava da 30 litara mlijeka i onda opizdi kantu nogom.

  • edo0308 19.09.2024.

    Baš čudno da čovjek od 39 godina ne igra otpočetka svaku utakmicu i to u najvećem svjetskom klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare